ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Hertz στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Η Autohellas Hertz αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική της ευαισθησία στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Hertz στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Στo πλαίσιo του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), η Autohellas Hertz, εταιρεία με ηγετική παρουσία στο χώρο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα για περισσότερο από  50 χρόνια, απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και στις φετινές εορτές των Χριστουγέννων, στηρίζοντας τις ανάγκες  του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την εορταστική περίοδο, η Autohellas Hertz προχώρησε σε δράση στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας το ποσό των 10.000 ευρώ με σκοπό να καλύψει σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης των παιδιών για όλο το χρόνο.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Μαγγιώρος και ο Εμπορικός Διευθυντής Leasing Ευάγγελος Φυτάλης, παρέδωσαν την επιταγή των 10.000 ευρω στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε ένα από τα σπίτια του οργανισμού, στα Μελίσσια, ενώ παράλληλα χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά μοιράζοντας δώρα. 

Ο Δ. Μαγγιώρος τόνισε, ότι το 2018 η εταιρεία Autohellas Hertz θα είναι αρωγός στις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο του.

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY