Abarth 595: Με αυθεντικό ιταλικό ταμπεραμέντο

Σε δύο εκδόσεις διατίθεται το στιλάτο Abarth 595, με τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού και ισχύος και σπορτίβ πρόσημο.
Abarth 595: Με αυθεντικό ιταλικό ταμπεραμέντο
Οι Ιταλοί δημιουργούν μοναδικά αυτοκίνητα που ταιριάζουν γάντι σε μεσογειακούς λαούς. Η Abarth είναι μια ιδιαίτερη επίπτωση στον χώρο της αυτοκίνησης. Εξελίσσει τα μοντέλα τη Fiat και παρέχει απλόχερα την ευχαρίστηση της κίνησης με ένα δυναμικό σύνολο υψηλών προδιαγραφών.

Η σπορ εμφάνιση που δεν αγγίζει το όριο του κιτς, οι χρωματικοί συνδυασμοί ιταλικής έμπνευσης, οι ισχυροί κινητήρες και το κατάλληλο στήσιμο του αυτοκινήτου ειναι τα βασικά πλεονεκτήματα κάθε μοντέλου με την υπογραφή Abarth.

Οι λάτρεις του Abarth 595 έχουν μία επιλογή μεταξύ των εκδόσεων saloon και convertible, καθώς και τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού και επίπεδα ισχύος. Η γκάμα περιλαμβάνει το 145 ίππων Abarth 595, το 160 ίππων Abarth 595 Pista, το 165 ίππων Abarth 595 Turismo ή το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας, το 180 ίππων Abarth595 Competizione.

Ολόκληρη η σειρά έρχεται πλήρης με μία πληθώρα αλάνθαστων σπορτίβ στάνταρ χαρακτηριστικών, που περιλαμβάνουν σπορτίβ καθίσματα, χαμηλωμένες σπορτίβ αναρτήσεις, σπορτίβ εξάτμιση, ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και εξαιρετικά ελαφριές ζάντες αλουμινίου.

Το μοντέλο Abarth 595 Competizione παρέχει ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αγωνιστικών χαρακτηριστικών: καθίσματα bucket Sabelt Abarth Corse, τιμόνι από ανθρακονήματα και Alcantara, σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης Brembo, ενεργά αμορτισέρ Koni FSD (Frequency Selective Damping) και εξάτμιση με τέσσερα άκρα και διπλή λειτουργία Record Monza.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v