Ποια ιταλική μάρκα έκανε ρεκόρ πωλήσεων;

Μια εξαιρετική επίδοση που πιστώνεται στην ομάδα του Γιώργου Μπακόπουλου. Πολλά χρόνια είχε η Fiat να δει τόσο μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις.
Ποια ιταλική μάρκα έκανε ρεκόρ πωλήσεων;

Οι Έλληνες αγαπούν την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Ο δεσμός ξεκίνησε την δεκαετία του 60 και πέρασε από τα σαράντα κύματα. Το 2017 ήταν η χρονιά της Fiat. Η ιταλική μάρκα ανέτρεψε τα προγνωστικά. Σημείωσε την μεγαλύτερη αύξηση στον τομέα των πωλήσεων. Το κοντέρ έδειξε άνοδο κατά 30,3%.

Μια εξαιρετική επίδοση που πιστώνεται στην ομάδα του Γιώργου Μπακόπουλου. Πολλά χρόνια είχε η Fiat να δει τόσο μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις. Είπαμε οι Έλληνες αγαπάνε την Fiat και μόλις βρουν ευκαιρία την "αγκαλιάζουν".

Το 2018, η Fiat θα παίξει δυνατά τα εξής χαρτιά: Panda, 500, Tipo και 500X. Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, που απευθύνονται σε οδηγούς με στυλ και άποψη.

Ειδικότερα το Fiat 500Χ, είναι ένα από τα καλύτερα SUV της αγοράς. Ποιοτικό, μοντέρνο, ικανό, οικονομικό και με κινητήρες που ταιριάζουν στις νέες τάσεις της αγοράς. Όσον αφορά τον εξοπλισμό είναι πλούσιος και στη βασικη έκδοση. Αναμφισβήτητο πλεονέκτημα η εξελιγμένη τετρακίνηση. Αξίζει να τονισθεί και η υπεροχή όλων των ιταλικών αυτοκινήτων στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v