Ανοίγει σαμπάνιες η BMW

Πληθώρα βραβείων και διακρίσεων για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τη χρονιά που μόλις πέρασε.
Ανοίγει σαμπάνιες η BMW
Το 2017 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές για την BMW. Η premium μάρκα κατέκτησε πολλά βραβεία και μεγάλο αριθμό διακρίσεων που επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά την υψηλή αναγνώριση που απολαμβάνουν τα αυτοκίνητα, η μάρκα και η εταιρεία BMW σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δεν ήταν μόνο τα έξοχα προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που διακρίθηκαν, αλλά και η σχεδίασή τους, οι καινοτόμες τεχνολογίες, η ευφυής συνδεσιμότητα και - κάτι εξίσου σημαντικό - το εξαιρετικό επίπεδο βιωσιμότητας.

Η νέα BMW Σειρά 5 σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας τις περισσότερες διακρίσεις από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της μάρκας. Αυτή η επιτυχία υπογραμμίζει όχι μόνο την υψηλή δημοτικότητα που απολαμβάνει η νέα BMW Σειρά 5 ανά τον κόσμο, αλλά και το ότι η νέα γενιά που λανσαρίστηκε στο τέλος του 2016 συμβαδίζει με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το 2017, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της BMW στον τομέα ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης τεκμηριώνεται και από τις πολυάριθμες διακρίσεις που απέσπασε το αμιγώς ηλεκτροκίνητο BMW i3 και τα προηγμένο, plug-in υβριδικό, σπορ BMW i8.

Συνολικά, τα βραβεία και οι διακρίσεις δείχνουν ότι η BMW προσφέρει προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες και διαμορφώνει ενεργά τις τάσεις του αύριο. Η πρωτοποριακή δύναμη της BMW έχει μακροχρόνια παράδοση. Οι BMW 600 και BMW M1, δύο μοντέλα BMW από δύο διαφορετικές εποχές στην ιστορία της εταιρείας, έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές κριτικές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v