Νέο Peugeot 5008: Στιλάτο, επταθέσιο SUV

Η γκάμα των SUV της Peugeot ενισχύεται με το 5008, ένα ιδανικό μοντέλο για οικογενειάρχες και όσους αγαπούν τα σπορ.
Νέο Peugeot 5008: Στιλάτο, επταθέσιο SUV

Εκτιμήσαμε τα χαρακτηριστικά των SUV από το Peugeot 2008. Αλλάξαμε την άποψη μας για την σχεδίαση των SUV από το Peugeot 3008. Και τώρα απολαμβάνουμε την τεχνολογία και τους χώρους για επτά επιβάτες που διαθέτει το νέο Peugeot 5008.

Η γκάμα των SUV της Peugeot, συμπληρώθηκε με το μεγαλύτερο μοντέλο 5008, που απευθύνεται κυρίως σε οικογενειάρχες και σε όσους αγαπούν τα σπορ.

Σχεδιάσθηκε για να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια. Η τρίτη σειρά καθισμάτων εξασφαλίζει την άνετη και ασφαλή μεταφορά άλλων δυο επιβατών. Στην επταθέσια διάταξη είναι ιδανικό για το ταξίδι. Το νέο Peugeot 5008, διαθέτει τους μεγαλύτερους χώρους στη κατηγορία του.



Ξεχωρίζουν: Τα τρία ανεξάρτητα, αναδιπλούμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που ρυθμίζονται σε μήκος και σε κλίση. Τα δυο ανεξάρτητα, αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά καθισμάτων. Τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας του, 1.060 λίτρα.

Έχει μήκος 4,64 μ. και διευρυμένο μεταξόνιο 2,84 μ. Ο οδηγός απολαμβάνει την τελευταία εξέλιξη του PEUGEOT i-Cockpit. Κρατά στα χέρια του, το compact τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια. Ενημερώνεται για κάθε τι από τη  μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών και τον υπερυψωμένο πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Δυνατότητες διαμόρφωσης και γραφικά HD που απεικονίζουν ακριβώς μπροστά στα μάτια του οδηγού όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το νέο 5008 σε προκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του, προσφέροντας εξαιρετική ηχομόνωση και πολλαπλά συστήματα άνεσης: μασάζ στα εμπρόσθια καθίσματα, ηχοσύστημα Hi-Fi Premium FOCAL, ασύρματη φόρτιση Smartphone κ.α.



Έχει μεγάλες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, χάρη στο Advanced Grip Control, το προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης που βελτιστοποιεί την πρόσφυση των τροχών μέσω πέντε προγραμμάτων (Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF).

Το Advanced Grip Control περιλαμβάνει και το Hill Assist Descent Control, σύστημα υποβοήθησης κατάβασης που εξασφαλίζει ιδανικό και πλήρη έλεγχο στις απότομες πλαγιές.   

Το νέο Peugeot 5008 εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.2 PureTech Turbo απόδοσης 130 ίππων. Αυτό το μοτέρ αναδείχθηκε «Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία του για 3 συνεχόμενες χρονιές. Ντίζελ BlueHDi Euro 1.6 που εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις, οικονομία και περιορισμένες εκπομπές CO2.

Αρχική τιμή 25.900 ευρώ. Αυτή η τιμή αφορά την βασική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό. Στα 25.900 ευρώ υπάρχουν δυο επιλογές για τον κινητήρα, βενζίνη 1.2 130 ίππων είτε ντίζελ 1.6 100 ίππων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v