Τρισδιάστατη απεικόνιση των BMW i στο iPhone

Η νέα εφαρμογή της BMW για iPhone χαρίζει εντυπωσιακές περιηγήσεις σε τρεις διαστάσεις.
Τρισδιάστατη απεικόνιση των BMW i στο iPhone
Εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μπορούν τώρα να εξερευνούν με διαδραστικό τρόπο μοντέλα BMW i μέσω της εφαρμογής BMW i Visualiser για iOS. Η BMW i ήταν το πρώτο αυτοκινητιστικό brand στον κόσμο που προσέφερε στους πελάτες μία διαδραστική, 3D προϊοντική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) πριν από μερικούς μήνες.

Τώρα, πρωτοπόρος για μία ακόμα φορά, γίνεται μία από τις πρώτες μάρκες αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν το ARKit της Apple, το οποίο λανσαρίστηκε με το iOS 11 το Σεπτέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή σε οποιοδήποτε iPhone από 6s/6s Plus ή νεότερο. Επίσης, η εφαρμογή λειτουργεί με iPad Pro της Apple ή το φετινό Apple iPad.

Αφού κατεβάσουν την εφαρμογή από το App Store, οι πελάτες θα μπορούν να εξερευνούν τα ιδανικά τους BMW i3, i3s ή i8 σαν μία διαδραστική απεικόνιση κανονικών διαστάσεων. Θα αλλάζουν το χρώμα, τις εκδόσεις ζαντών και το εσωτερικό πατώντας ένα μπουτόν – θα μπορούν ακόμα και να ανοίγουν τις πόρτες και να μπαίνουν στο εικονικό όχημα, βιώνοντας μία πραγματικά διαδραστική εμπειρία.

Η εφαρμογή διατίθεται σε 21 γλώσσες, από Τσέχικα μέχρι Τουρκικά και ο άμεσος σύνδεσμος μεταξύ του BMW i Visualiser και του online διαμορφωτή διατίθεται για 17 αγορές της BMW i, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν και άλλες. Η νέα, διευρυμένη λειτουργία είναι ενδεικτική της αρμονικής πολυκαναλικής επικοινωνίας των πελατών, η οποία μεταμορφώνει τις μέχρι πρότινος διδιάστατες φωτογραφίες με το κείμενο σε μία τρισδιάστατη εμπειρία για τον πελάτη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v