Το επόμενο σου βήμα

Η LeasePlan Hellas προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, λανσάροντας τις ολοκαίνουργιες Click & Drive προσφορές leasing.
Το επόμενο σου βήμα

Ένα τηλεφώνημα, ένα email, μια είδηση, ένα γεγονός, μπορεί να αλλάξει την ζωή μας. Οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτο ρυθμό και εμείς ακολουθούμε. Στις περισσότερες εναλλαγές της ζωής μας, θα χρειαστούμε ένα αυτοκίνητο. Η LeasePlan Hellas, δημιούργησε μια νέα καμπάνια η οποία έχει κεντρικό θέμα «Όποια και αν είναι η επόμενη φάση της ζωής σου, η LeasePlan έχει το αυτοκίνητο που θα τη συνοδεύσει!».

Σχετικό video μπορείτε να δείτε εδώ: 



Αυτή η εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης, σας εξασφαλίζει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με δελεαστικούς όρους. Επίσης, έχει λανσάρει τις Click & Drive προσφορές leasing που έχουν στόχο την άμεση εκπλήρωση των επιθυμιών του οδηγού.

Η LeasePlan Hellas, έχει παραγγείλει έναν αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων, τα οποία είναι διαθέσιμα προς παράδοση εντός μόλις λίγων εβδομάδων. Με δημοφιλή μοντέλα από κορυφαίες μάρκες, διαμορφωμένα με διαφορετικά πακέτα, οι Click & Drive προσφορές, παρέχουν το κατάλληλο αυτοκίνητο, με μικρές περιόδους αναμονής. Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η LeasePlan, απαλλάσσει τον οδηγό από κάθε ταλαιπωρία και περιλαμβάνει τη συντήρηση, τυχόν επισκευές, τη διαχείριση των σχετικών με το αυτοκίνητο υπηρεσιών, ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη και reporting. Έτσι, ο οδηγός απολαμβάνει όλα τα προνόμια ενός καινούργιου αυτοκινήτου χωρίς τα προβλήματα της ιδιοκτησίας.

Μερικά παραδείγματα προσφορών μακροχρόνιας μίσθωσης:

- Το Citroen C1 VTi 68 Feel i Touch ETG (auto) 5d με μηνιαίο μίσθωμα 132 ευρώ + ΦΠΑ, με προκαταβολή 1.892 ευρώ + ΦΠΑ ή μηνιαίο μίσθωμα 179 ευρω + ΦΠΑ, χωρίς προκαταβολή.

- Το Click & Drive (έτοιμο με πινακίδες), Toyota Yaris Hybrid Bi-tone TSS 5d​ με μηνιαίο μίσθωμα 159 ευρώ + ΦΠΑ, με προκαταβολή 3.123 ευρώ +ΦΠΑ ή μηνιαίο μίσθωμα 229 ευρω + ΦΠΑ, χωρίς προκαταβολή.

- Το Click & Drive (έτοιμο με πινακίδες), VW Golf 1.6 TDI Comfortline με μηνιαίο μίσθωμα 219 ευρώ + ΦΠΑ, με προκαταβολή 3.586 ευρώ + ΦΠΑ ή μηνιαίο μίσθωμα 299 ευρώ + ΦΠΑ, χωρίς προκαταβολή.

Μια σειρά καθοριστικών παραγόντων αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μετακίνησης και του κλάδου της μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων κατά τα επόμενα έτη. Οι ανάγκες των πελατών θα επηρεαστούν από τις νέες τεχνολογίες, την αύξηση της αστικοποίησης, τους κανονισμούς που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις και την ανάγκη για βιωσιμότητα. Η LeasePlan Hellas, μέσα στο μεταβαλλόμενο αυτό περιβάλλον, εξελίσσεται και συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Στα χρόνια που ακολουθούν, θα σημειωθεί αύξηση της ζήτησης για νέες υπηρεσίες μετακίνησης που θα απαιτούν την επέκταση των υπηρεσιών πέραν του οχήματος σε άλλους τρόπους μεταφοράς. Στο μέλλον, η LeasePlan προσδοκά να συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης και ευκαιρίες μετακίνησης που θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη όπου κι αν βρίσκονται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v