Supermini σε τιμή σοκ

Η νέα Skoda Fabia λανσάρεται με μειωμένη τιμή εκκίνησης στα 9.980 ευρώ.
Supermini σε τιμή σοκ
Το σημαντικότερο όφελος για τον καταναλωτή είναι η μειωμένη τιμή σε αξιόλογα προϊόντα. H Skoda, έχει αποδείξει την αξία της και με την αμέριστη υποστήριξη του γερμανικού ομίλου VW, δημιουργεί μοντέλα υψηλών προδιαγραφών.

Η νέα προωθητική ενέργεια της μάρκας αφορά την Fabia τρίτης γενιάς. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που φτιάχτηκε για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης στην πόλη. Λόγω του μήκους (3,99 μ.) και των τεχνικών χαρακτηριστικών της είναι κατάλληλη και για ταξίδια.

Η Skoda Fabia παρέχει μια σειρά από θετικά στοιχεία: Η σχεδίαση είναι βραβευμένη από τον θεσμό red dot. Ασφάλεια 5 αστέρων. Μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες είναι ενώ στο ανώτερο τμήμα της κατηγορίας βρίσκεται και η αποθηκευτική ικανότητα(330 λίτρα). Με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αυξάνεται στα 1.1.50 λίτρα.

Μεγάλος αριθμός από Simply Clever χαρακτηριστικά αυξάνουν την πρακτικότητα. Δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και συστήματα πολυμέσων (SmartLink). Η διχρωμία αμαξώματος δεν έχει έξτρα χρέωση. Διαθέσιμοι 124 χρωματικοί συνδυασμοί.

Οι κινητήρες της VW εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, οικονομία και αξιοπιστία. Βενζινοκινητήρες, 1.0 MPI 75 ίππων, μέση κατανάλωση 4,9 λίτρα/100χλμ., 1.0 TSI 95 ίππων(4,4 λίτρα/100χλμ.), 1.0 TSI 110 ίππων(4,6 λίτρα/100χλμ.). Ντίζελ 1.4 TDI 90 ίππων(3,9 λίτρα/100χλμ.). Ο ισχυρότερος βενζινοκινητήρας και ο ντίζελ διατίθενται και με αυτόματο κιβώτιο DSG.

Μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκδοση 1.0 MPI 75 ίππων με επίπεδο εξοπλισμού Active. Η νέα τιμή καθορίστηκε στα 9.980 ευρώ. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να βρει κάποιος για νέο αυτοκίνητο στην κατηγορία των Supermini, και είναι φθηνότερο ακόμη και από αρκετά μοντέλα μικρότερης κατηγορίας.

Πλούσιος εξοπλισμός: Πλήρες πακέτο ασφάλειας, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (ΤPM) με προειδοποιητική λυχνία, σύστημα Start & Stop, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, κλιματισμός, ηχοσύστημα πολυμέσων Blues (ενσωματωμένη μονάδα αποθήκευσης, SD-Card, MP3, WMA, θύρα USB) κ.α. Ευνοϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με μηνιαία δόση 110 ευρώ. Περιλαμβάνει πρόσθετες καλύψεις που μειώνουν το κόστος χρήσης, 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v