ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χαμηλές τιμές για service

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη σχεδιάζει νέα ελκυστικά πακέτα συντήρησης για τα μοντέλα της Mitsubishi.

Χαμηλές τιμές για service

Στη προσπάθεια να μειωθεί το κόστος χρήσης των αυτοκινήτων προστέθηκε και η νέα εμπορική πολιτική της Mitsubishi για το service. Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη, Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σχεδίασε νέα ελκυστικά πακέτα συντήρησης για τα μοντέλα της Mitsubishi.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mitsubishi μπορούν μέσω του δικτύου των επίσημων επισκευαστών, να επωφεληθούν service στην προνομιακή τιμή των 39 ευρω (αφορά στην αντικατάσταση λιπαντικών, αλλαγής φίλτρου λαδιών και εργασία συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), εξασφαλίζοντας εγγυημένη εργασία με γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης και δωρεάν έλεγχο όλων των συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Τα μοντέλα για τα οποία ισχύει το πρόγραμμα της Mitsubishi είναι: Colt 1.1, 1.3, 1.5. Space Star 1.0, 1.2. Lancer 1.5, 1.6, 1.8. ASX 1.6, 1.6 ντίζελ και 1.8ντίζελ. Outlander 2.4 και 2.0. L200 2.5.

Παράλληλα προσφέρονται σε καλές τιμές και άλλες εργασίες συντήρησης ή επισκευής όπως πχ. αντικατάσταση φρένων ή συμπλέκτη. Αναλυτικές πληροφορίες οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Mitsubishi μπορούν να δουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.mitsubishi-motors.gr/aftersales/#

SPONSORED LINKS

"Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας."

Άλβιν Τόφλερ

  • 1282 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μιχαήλ Η'
    1922 - Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2002-2017 MEDIA2DAY