ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σαν την Ελλάδα δεν έχει!

H Dacia επέλεξε την Ελλάδα για να κάνει την πρώτη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Duster.

Σαν την Ελλάδα δεν έχει!

Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Απολαμβάνουμε το πιο καλό κλίμα στον πλανήτη Γη. Οι ξένοι είναι ερωτευμένοι με την Ελλάδα και όσοι ανακαλύπτουν τις κρυφές πτυχές του φυσικού κάλλους της χώρας μας, είναι οι πρεσβευτές μας.

Η Dacia έστω και καθυστερημένα επένδυσε στην Ελλάδα. Αποφάσισε να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Dacia Duster. Η θαυμάσια ευκαιρία για προβολή της Ελλάδας και της Αττικής σε όλο τον κόσμο ήρθε λίγο μετά την παγκόσμια παρουσίαση της Porsche Cayenne στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι δοκιμές του νέου μοντέλου σε διαδρομές της Ανατολικής Αττικής. Ήδη οι πρώτοι δημοσιογράφοι πήραν μια πρώτη γεύση τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τα υπέροχα τοπία που επέλεξαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η κατασκευή ειδικής πίστας στα Λατομεία Διονύσου ώστε οι δημοσιογράφοι να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει η εκδήλωση, περισσότεροι από 540 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Dacia Duster. Με κέντρο της εκδήλωσης το ξενοδοχείο Cape Sounio, αλλά και το ξενοδοχείο Sofitel στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η Dacia για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει στήσει μια σειρά υποστηρικτικών υποδομών με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, αλλά και τη συντήρηση των οχημάτων δοκιμής. Παράλληλα με το νέο Dacia Duster,  η διοργάνωση χρησιμοποιεί τόσο τα Dacia Sandero Stepway, όσο και τετρακίνητα Dacia Dusterτης απερχομένης γενιάς.

Για την παρουσίαση του νέου Dacia Duster στην Ελλάδα δημιουργήθηκε σχετικό video το οποίο έχει αναρτηθεί εκτός των άλλων και στο youtube:  

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY