Fiat Panda, για πάντα 

Το εκατομμυριοστό Panda είναι γεγονός και σφραγίζει την κυριαρχία ενός μοντέλου που σχεδιάστηκε για... τα πάντα.
Fiat Panda, για πάντα
Η Fiat μας έμαθε την αξία των μικρών αυτοκινήτων. Έχει ειδικότητα στη δημιουργία μοντέλων περιορισμένων διαστάσεων που αξιοποιούν την ιταλική κουλτούρα.

Φινέτσα, χρωματικοί συνδυασμοί, σπιρτόζικη διάθεση και οδηγοκεντρική προσέγγιση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ιταλικών αυτοκινήτων.

Το μοντέλο που κάνει ρεκόρ πωλήσεων είναι το Fiat Panda. Πρόσφατα βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το εκατομμυριοστό Panda. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι ένα Panda City Cross με κινητήρα βενζίνης 1,2  69 ίππων σε λευκό χρώμα και με off-road εμφάνιση. Από την αρχή του λανσαρίσματός του, το Panda ξεχωρίζει για τις τρεις διαφορετικές του προσωπικότητες.

Το Panda ήταν το πρώτο αυτοκίνητο πόλης με τετρακίνηση και το πρώτο αυτοκίνητο που εφοδιάστηκε με κινητήρα diesel.

Είναι το πρώτο mini με φυσικό αέριο. Από το λανσάρισμα και κάθε χρόνο η συγκεκριμένη έκδοση έχει γίνει best seller στην Ιταλία και στην Ευρώπη.

Το Panda είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία με κινητήρες που μπορούν να κινηθούν με όλα τα διαθέσιμα καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υγραέριο). Επιλογές, στη κίνηση δικίνητο είτε τετρακίνητο. Με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v