Η VW κερδίζει τις εντυπώσεις

Την παράσταση φαίνεται να κλέβει η VW στην έκθεση "Αυτοκίνηση 2017" με έξι διαφορετικές "πρεμιέρες" οχημάτων.
Η VW κερδίζει τις εντυπώσεις

Η VW έχει αναδειχθεί στον βασικό πρωταγωνιστή της έκθεσης αυτοκινήτου ‘’ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017’’, τόσο με τις έξι πρεμιέρες της όσο και με τη δυνατότητα test-drive των νέων Polo και Amarok Canyon. Πρόκειται για μία έκθεση που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, καθώς, σύμφωνα με τους διοργανωτές, μόλις τις πρώτες τρεις μέρες λειτουργίας, την επισκέφθηκαν σχεδόν 30.000 κόσμου.

Δύο είναι τα μοντέλα της VW που έχουν αποσπάσει το μερίδιο του λέοντος της δημοσιότητας: το νέο Polo, σε όλο το εύρος της γκάμας του (ξεχωρίζουν, σε πανελλήνια «πρώτη», το Polo GTI με τους 200 ίππους και τις εκρηκτικές επιδόσεις και το Polo TGI, με καύσιμο το φυσικό αέριο και το μοναδικά χαμηλό κόστος χρήσης), αλλά και το εντυπωσιακό, ολοκαίνουργιο T-Roc, το πιο ντιζαϊνάτο compact SUV σήμερα, με τιμές που ξεκινούν από 19.650 ευρώ.

Και φυσικά, στο περίπτερο της VW, συνολικής έκτασης 660 τ.μ., ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες τρεις πρεμιέρες της μάρκας, οι εξής:

-Το Golf R-Line, για όσους θέλουν το Golf τους να ξεχωρίζει, με ένα σπορ και hi-tech πακέτο εξοπλισμού που, υπό όρους και προϋποθέσεις, διατίθεται χωρίς χρέωση, 

- Το κορυφαίο Golf R 310PS 4Motion, με τους 310 ίππους, τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και προφίλ οδήγησης Race Mode, με μέση συνδυασμένη κατανάλωση μόλις 7 λίτρα/100 χλμ..

-Το νέο Amarok Canyon V6, ένα πανέμορφο και στιβαρό pick-up με γνήσιο off-road χαρακτήρα που αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της κατηγορίας.

Στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν test-drive τόσο το νέο Polo όσο και το Amarok Canyon V6.

Η έκθεση ‘’ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017’’ ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00 - 21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00 - 21:00.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v