Η καλύτερη έκθεση στην Ελλάδα!

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσημη έναρξη της φετινής "Αυτοκίνηση Fisikon", στην οποία αναμένεται ρεκόρ επισκεπτών.
Η καλύτερη έκθεση στην Ελλάδα!
Και η τύχη είναι με το μέρος της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου που γίνεται στην Ελλάδα. Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν οι πανελλήνιες πρεμιέρες τουλάχιστον 15 καινούργιων αυτοκινήτων.

Στη τελική ευθεία μπήκαν οι προετοιμασίες για την έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017». Η μοναδική έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί από τις 11 - 19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να καταγράψει ρεκόρ επισκεπτών γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες που συμμετέχουν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν όλα τα καινούργια μοντέλα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πανελλήνιες πρεμιέρες θα ξεπεράσουν τις 15 και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.

Αναλυτικά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα αποκαλυφθούν τα εξής νέα μοντέλα: Citroen C3 Aircross, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α. Επίσης, μεγάλος θα είναι και ο αριθμός των νέων εκδόσεων και αναβαθμίσεων που θα εμφανιστούν στη μοναδική ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια, στην οικολογική συμπεριφορά, στη συνδεσιμότητα και στη χρηστικότητα. Επίσης, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες του After Market. Διεθνώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των οδηγών για τη συντήρηση και προστασία των αυτοκινήτων τους.

Τέλος, τα Δωρεάν Test Drives θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. Την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψουν ο κ. Νίκος Μαυραγάνης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Γιώργος Βασιλάκης Προέδρος του ΣΕΑΑ(Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων). Επίσης, έχουν προσκληθεί, αντιπρόσωποι των κομμάτων, τα μέλη του ΣΕΑΑ, φορείς που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και την οδική ασφάλεια καθώς και τα στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» για το κοινό θα ανοίξουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΣΚΑΙ 100.3 , ΜΕΛΩΔΙΑ, ΣΠΟΡ FM, AUTOΤΡΙΤΗ και NEWSAUTO.GR. Την έκθεση υποστηρίζουν τα περιοδικά: 4TROXOI, AUTOCAR, DRIVE, MOTORI.GR, CAR and DRIVER, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, TRUCK & BUS NEWS, auto SERVICE και η εφημερίδα ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Περισσότερες πληροφορίες στο website: http://www.autokinisiexpo.gr/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v