Η δική σου BMW

Η BMW έχει πολλούς τρόπους για να επηρεάσει τον οδηγό και να φθάσει μέχρι την καρδιά του. Και οι γκάμες της το αποδεικνύουν περίτρανα.
Η δική σου BMW

Όταν διαλέγεις αυτοκίνητο καθοριστικό ρόλο παίζει και αυτό που λέει η καρδιά σου. Κοιτάς την τιμή, μετράς τα λεφτά σου, αλλά η καρδιά σου θα σε οδηγήσει στην τελική απόφαση.
Η BMW έχει πολλούς τρόπους για να επηρεάσει τον οδηγό και να φθάσει μέχρι την καρδιά του. Κατ αρχήν, προσφέρει το καλύτερο μείγμα οδηγοκεντρικής προσέγγισης στη πολυτελή κατηγορία. Καμία άλλη premium μάρκα δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να ικανοποιήσει ακόμη και τον οδηγό αγώνων που αναζητά ένα αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση. Το δεύτερο πεδίο της είναι η αίσθηση της στιβαρότητας και της ασφάλειας.

Το τρίτο σημείο έχει σχέση με την αρίστη ποιότητα κατασκευής. Και ο τομέας που έρχεται να συμπληρώσει την λαμπερή εικόνα της BMW είναι το πρόγραμμα Individual. Διαλέγεις αναμεσά σε χρώματα, δέρματα, ραφές και χιλιάδες άλλες λεπτομέρειες που θέλεις να έχει το δικό σου αυτοκίνητο.Κάτι σαν να παραγγέλνεις ένα κουστούμι σε έμπειρο ράφτη.

Ένας πρωτότυπος πίνακας του Picasso, ο πρώτος υπολογιστής της Apple computer, ένα δουλεμένο στο χέρι Riva Aquarama – η μοναδικότητά τους είναι που μετατρέπει αυτά τα αντικείμενα σε γεγονότα. Οι γκάμες προϊόντων BMW Individual Collection και BMW Individual Manufaktur σου δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τη δική σου, μοναδική και άκρως προσωπική BMW. Με τον τρόπο αυτό, το αυτοκίνητό σου θα γίνει η προσωποποίηση του ξεχωριστού χαρακτήρα σου όσο κανένα σχεδόν άλλο αντικείμενο.



Η γκάμα προϊόντων BMW Individual Collection προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού για ξεχωριστούς πελάτες: Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο με άψογα δουλεμένα "νερά", επιλεγμένα από όλον τον κόσμο. Εξαιρετικής ποιότητας και σαγηνευτικά απαλό δέρμα από τα καλύτερα βυρσοδεψεία του κόσμου. Χρώματα αμαξώματος που εξάπτουν τις αισθήσεις με τη λάμψη, τη φωτεινότητα και την εντύπωση που δημιουργούν. Προσφέρονται σε μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων που καθορίζουν το πνεύμα της εποχής, αντί απλώς να το ακολουθούν. Και συμπληρώνονται από επιλογές ειδικού εξοπλισμού που προσθέτουν τις τελικές "πινελιές" – όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται μεταξύ τους για να κάνουν την BMW σου να γίνει κομμάτι της προσωπικότητάς σου.

Η γκάμα προϊόντων BMW Individual Manufaktur: Ό,τι κι αν είναι αυτό που προτιμάς – ένας μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων, υλικά υψηλής ποιότητας ή εξειδικευμένος και προσαρμοσμένος στα μέτρα σου εξοπλισμός – τα προϊόντα BMW Individual Manufaktur είναι φτιαγμένα με ασυναγώνιστη δεξιοτεχνία και κατασκευαστική ποιότητα, προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες της μαρκας να κάνουν πραγματικότητα ακόμα και τις πιο τρελές επιθυμίες τους, δημιουργώντας έτσι μια BMW που να αποτελεί έκφραση της δικής τους, ξεχωριστής προσωπικότητας.

Η νέα διαδραστική εφαρμογή BMW Individual επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το tablet ή το smartphone για να δείς τους αμέτρητους συνδυασμούς υλικών και άλλων στοιχείων εξοπλισμού που προσφέρει το πρόγραμμα BMW Individual. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της εφαρμογής επιτρέπει να βλέπεις με πραγματική λεπτομέρεια τις επιλογές και τις ιδέες σου.

Η νέα BMW Σειρά 7 δημιουργεί νέα πρότυπα τελειότητας. Ανασχεδιάστηκε κάθε λεπτομέρεια, επιτυγχάνοντας τον απόλυτο συνδυασμό ισχύος, άνεσης και αισθητικής, την ουσία της σύγχρονης κομψότητας. Υπάρχει μόνον ένας τρόπος περαιτέρω βελτίωσης και αυτός είναι η προσαρμογή στην προσωπικότητά σου με μια αποκλειστική συλλογή χρωμάτων και υλικών από το πρόγραμμα BMW Individual. Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας BMW Individual είναι η ιδανική πηγή έμπνευσης που σου επιτρέπει να διαμορφώσεις τη δική σας BMW Σειρά 7 στην οθόνη και να δείς τα χαρακτηριστικά της σε πραγματικό μέγεθος.

Με μια μεγάλη πληθώρα σειρών μοντέλων, οι γκάμες προϊόντων BMW Individual Collection και Manufaktur μπορούν να προσφέρουν το τέλειο αυτοκίνητο για κάθε τύπο ανθρώπου. Επιπλέον, παρέχουν την ιδανική βάση για περαιτέρω εξατομίκευση. Από την BMW Σειρά 3 Sedan μέχρι και την BMW M6 Gran Coupé.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v