Πάθος με την ποιότητα!

Η Audi βάζει δίπλα στη σπορ αίσθηση, την άριστη οδική συμπεριφορά και τις υψηλές επιδόσεις, την απτή ποιότητα.
Πάθος με την ποιότητα!
Η ποιότητα απασχολεί κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων γιατί είναι ένα από τα πρώτα κριτήρια που εξετάζει προσεκτικά ο υποψήφιος αγοραστής. Μην ξεχνάμε ότι αυτή την κατεύθυνση ενισχυμένη με την αξιοπιστία και την αντοχή, ακολούθησαν οι Ιάπωνες κατασκευαστές όταν ξεκίνησαν το φλερτ με τη ευρωπαϊκή αγορά.

Έπαιξαν αυτό το χαρτί, για να πείσουν τους Ευρωπαίους οδηγούς να προτιμήσουν τα μοντέλα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία. Και τα κατάφεραν μια χαρά!

Η Audi, όμως έχει άλλη κατεύθυνση, που υποστηρίζεται από το γκρουπ VW, τον μεγαλύτερο όμιλο στον κόσμο στον τομέα των πωλήσεων. Πιστεύει ότι η ποιότητα πρέπει να συνδυάζεται με το στυλ, την μοντέρνα άποψη και να έχει διαχρονική αξία. Σε πολλούς τομείς είναι επίπεδα πάνω από αρκετούς κατασκευαστές, ακόμη και τις αυθεντικές premium μάρκες. Και βεβαία δεν έχει καμία σχέση με τις φίρμες που τελευταία ανακάλυψαν την γλύκα της πολυτελούς κατηγορίας και μας βομβαρδίζουν με κενά μηνύματα.

Ενστερνίστηκε από την πρώτη στιγμή τις επιθυμίες των οδηγών που επιλέγουν τα πολυτελή μοντέλα της. Δίπλα στη σπορ αίσθηση, την άριστη οδική συμπεριφορά, τις υψηλές επιδόσεις και το status, έβαλαν και την απτή ποιότητα.

Τα premium γερμανικά μοντέλα που τα επιλέγουν όλες οι ηλικίες- μια ακόμη επιτυχία της μάρκας- υπερέχουν και στην ποιότητα.

Προσέξτε κάθε τμήμα των μοντέλων της Audi. Ακόμη και το πιο μικρό μέλος της γκάμας το Α1 - που τώρα πωλείται στη προνομιακή τιμή των 15.990 ευρώ - ΄΄φωνάζει΄΄ για την ποιότητα του.

Όσο ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της γκάμας, τόσο αυξάνεται η παροχή πακέτων εξοπλισμού και άνεσης, τα οποία όμως έχουν τον ίδιο κοινό παρονομαστή, την άριστη απτή ποιότητα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v