Με την υπεροχή της βενζίνης!

Το ανανεωμένο Renault Captur αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζοντας τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κατηγορία των Β-crossovers.
Με την υπεροχή της βενζίνης!
Η Renault είναι ηγέτης και στη βενζινοκίνηση. Διαθέτει αποδοτικές μονάδες που καταναλώνουν βενζίνη και σέβονται το περιβάλλον.

Για παράδειγμα στο ανανεωμένο Renault Captur υπάρχουν δυο επιλογές που καλύπτουν τη νέα τάση της αυτοκίνησης που θέλει την ανάπτυξη της βενζινοκίνησης.

Δυο κινητήρες βενζίνης, υπερτροφοδοτούμενο σύνολο 900 κ.εκ. απόδοσης 90 ίππων και επίσης υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ ισχύος 120 ίππων. Ο πρώτος κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο δεύτερος με χειροκίνητο ή  αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Εφοδιάζονται με σύστημα Stop & Start και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Το ανανεωμένο Renault Captur είναι αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα. Έτοιμο να συνεχίσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κατηγορία των Β-crossovers. Παρά τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και τον πλουσιότερο εξοπλισμό (όπως σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης), οι τιμές του δεν παρουσιάζουν ουσιαστική μεταβολή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ στις δημοφιλέστερες εκδόσεις η τιμή παραμένει σταθερή. Παράλληλα το ανανεωμένο Renault Captur διατίθεται με 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και 3 χρόνια οδική βοήθεια.

Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 14.780 ευρώ(0.9 TCe 90 ίππων).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v