ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πιο φθηνό το Fiat Tipo

Το ευρύχωρο μοντέλο της Fiat προσφέρεται πλόεν σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, από 11.990€, με δώρο επιπλέον εξοπλισμό.

Πιο φθηνό το Fiat Tipo

Η προσπάθεια των εταιρειών αυτοκινήτων να αυξήσουν το μερίδιο τους στην ελληνική αγορά συνεχίζεται. Τους τελευταίους μήνες της χρονιάς πρόκειται να ανακοινωθούν προωθητικές ενέργειες οι οποίες κυρίως θα επικεντρωθούν στη μείωση της τιμής πώλησης των καινούργιων αυτοκινήτων.

Στις αρχές του 2017 η παρουσία της οικογένειας του Tipo στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την έλευση των εκδόσεων Tipo 5Θυρο και Tipo Station Wagon. Οι Έλληνες καταναλωτές εκτίμησαν τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου, όπως ευρυχωρία, πρακτικότητα, άνεση και value for money και με την επιλογή τους οδήγησαν το Tipo σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στις ταξινομήσεις του 8μήνου (Tipo - 2ο στην Γ-κατηγορία με βάση τα στοιχεία του ΣΕΑΑ).

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, η FCA Greece προσφέρει πλέον το Tipo Sedan σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 11.990 ευρώ, και δώρο επιπλέον εξοπλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το Tipo 5Θυρο, η έκδοση diesel είναι πιο ελκυστική από ποτέ, καθώς με την αναπροσαρμογή των τιμών, η έκδοση 1,3 MTJ 95 ίππων Lounge είναι η καλύτερη value for money επιλογή της κατηγορίας της. Συγκεκριμένα προσφέρεται με έναν πολύ πλούσιο εξοπλισμό και δώρο το μεταλλικό χρώμα στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 16.800 ευρώ.
Για τους καταναλωτές που αναζητούν ακόμα πιο οικονομική λύση ανάμεσα στις ντίζελ εκδόσεις του Tipo 5Θυρο, υπάρχει και η έκδοση 1,3 MTJ 95 ίππων Pop, που προσφέρεται στην τιμή των 14.800 ευρώ. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

SPONSORED LINKS

"Υπάρχουν χειρότερα εγκλήματα από το να καις βιβλία. Ένα από αυτά είναι να μη τα διαβάζεις."

Ρέι Μπράντμπουρι

  • 1882 - Γεννήθηκε ο Ρώσος συνθέτης Ιγκόρ Στραβίνσκι.
    1885 - Φθάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το "Άγαλμα της Ελευθερίας", ως δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικανούς.
    1940 - Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από την Σοβιετική Ένωση.
    1944 - Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από την Δανία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY