Έρχεται η Αυτοκίνηση Fisikon 2017

Τη σκυτάλη από την έκθεση της Φρανκφούρτης παίρνει η έκθεση - θεσμός στην Ελλάδα "Αυτοκίνηση Fisikon 2017".
Έρχεται η Αυτοκίνηση Fisikon 2017
Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία κλίνει τις πύλες της την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, είναι προάγγελος των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου (https://www.iaa.de/en/).

Στην Ελλάδα μετά την Φρανκφούρτη, τη σκυτάλη παίρνει η έκθεση θεσμός τα τελευταία χρόνια «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί 11 - 19 Νοεμβρίου στους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Τα πολλά νέα μοντέλα (πρεμιέρες) που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι μετά το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.

Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το AFTER MARKET και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με τη συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.

Τα δωρεάν Test Drives δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν. Περισσότερες πληροφορίες στο website :http://www.autokinisiexpo.gr/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v