Αυτοκίνητο με τεχνητή νοημοσύνη!

Η Mitsubishi παρουσιάζει στο Τόκιο ένα νέο πρωτότυπο όχημα-ναυαρχίδα, το Mitsubishi e-Evolution Concept.
Αυτοκίνητο με τεχνητή νοημοσύνη!
Σε λίγα χρόνια τα σημερινά αυτοκίνητα δεν θα είναι κατάλληλα ούτε για κοτέτσια. Η τεχνολογία τρέχει με απίστευτους ρυθμούς και η αυτοκινητοβιομηχανία τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις. Τα νέα αυτοκίνητα με τεχνητή νοημοσύνη θα μας εντυπωσιάσουν με τις ικανότητες τους και την προσπάθεια τους να είμαστε ασφαλείς, ήρεμοι και προσηλωμένοι στην εργασία μας.

Η Mitsubishi αναγγέλλει ένα φιλόδοξο σχέδιο της στην 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Η ιαπωνική έκθεση θα είναι ένας σημαντικός σταθμός για τη μάρκα. Η εταιρεία χαιρετίζει μία νέα εποχή μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και βιώσιμης εξέλιξης, επιστρέφοντας εκεί όπου ανήκει για να προετοιμαστεί καλύτερα για το μέλλον. Τις φιλόδοξες προθέσεις της εταιρίας επιβεβαιώνει ένα νέο πρωτότυπο όχημα-ναυαρχίδα, το Mitsubishi e-Evolution Concept.

Το απόλυτο όχημα υψηλών επιδόσεων θα συνδυάζει την παράδοση της Mitsubishi στη τετρακίνηση και τη τεχνογνωσία της στα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης με προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε ένα χαμηλό, αεροδυναμικό αμάξωμα τύπου SUV Coupe.

Η 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017 θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 27 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Big Sight του Τόκιο. Για περισσότερες πληροφορίες:http://www.tokyo-motorshow. com/en/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v