Κάνε την σωστή κίνηση

Η premium γερμανική μάρκα λανσάρει μια νέα πρωτοβουλία στον τομέα της διαφύλαξης του περιβάλλοντος.
Κάνε την σωστή κίνηση
Η BMW είναι μια από τις ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες που εφαρμόζουν και στην Ελλάδα, προωθητικές ενέργειες οι οποίες αποσκοπούν στη προστασία του περιβάλλοντος από τους επικίνδυνους ρύπους. Η premium γερμανική μάρκα που έχει αναγάγει σε επιστήμη την ευχαρίστηση του οδηγού, λανσάρει μια νέα πρωτοβουλία που προσπαθεί να καλύψει το κενό της πολιτείας στο θέμα της διαφύλαξης του περιβάλλοντος.

Αν ο υποψήφιος αγοραστής, επιλέξει ένα νέο μοντέλο της BMW με εκπομπές ρύπων έως 130 γραμ./χλμ., επωφελείται από το προνομιακό επιτόκιο 3,9% το οποίο ισχύει για τα προγράμματα της BMW Financial Services BMW ALL INCLUSIVE, 3asyDRIVE Select και eSelect.

Ειδικά για τους κατόχους αυτοκινήτων ντίζελ με κινητήρες τεχνολογίας Euro 4 και παλαιότερης, η BMW προσφέρει επιπλέον επιδότηση ανταλλαγής ‘ Future Bonus ’ έως και 2.000 ευρώ για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου BMW με εκπομπές ρύπων έως 130 γραμ./χλμ. Ιδιαίτερα επωφελημένοι είναι οι πιθανοί αγοραστές των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλωνBMW i και BMW iPerformance.

Για οδηγική απόλαυση χωρίς έννοιες, όλα τα μοντέλα της BMW υποστηρίζονται απο 5 χρόνια δωρεάν service με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive. To programma iσχύει για ταξινομήσεις έως 31/12/2017. Το ποσό της επιδότησης διαφέρει ανά μοντέλο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, να καλέσουν στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.bmw.gr/futurebonus

To BMW Group προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων, με τις πλέον καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Επιπλέον, κατασκευάζει τους πιο σύγχρονους κινητήρες τεχνολογίας Euro 6, γεγονός που επιτρέπει να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v