ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

BMW Concept X7 iPerformance: άνεση και πολυτέλεια

Το νέο BMW Concept X7 iPerformance παρουσιάζεται στην Φρανκφούρτη δίνοντας το πολυτελές στίγμα της γερμανικής φίρμας.

BMW Concept X7 iPerformance: άνεση και πολυτέλεια

Με τα αποκαλυπτήρια της BMW Concept X7 iPerformance στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 2017, το BMW Group δεν παρουσιάζει μόνο ένα μοντέλο νέας φιλοσοφίας στην πολυτελή κατηγορία αλλά επιχειρεί και μία νέα προσέγγιση στην έννοια της πολυτέλειας για τη μάρκα BMW.

Το πρωτότυπο X7 iPerformance ενσαρκώνει αυτή την έκφανση της πολυτέλειας με τη μορφή ενός εντυπωσιακού αμαξώματος με καθαρές γραμμές σε συνδυασμό με ένα ευρύχωρο εσωτερικό για 6 επιβάτες με απέριττη σχεδίαση: απλές φόρμες, υλικά υψηλής ποιότητας και κορυφαίο σύστημα infotainment με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Η ονομασία iPerformance του πρωτοτύπου υποδηλώνει την ύπαρξη της τεχνολογίας eDrive της BMW η οποία, σε συνάρτηση με ένα βενζινοκινητήρα BMW TwinPower Turbo, δημιουργεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο με δυναμικά χαρακτηριστικά, που διαπρέπει σε όλες τις συνθήκες οδήγησης – περιλαμβανομένης της κίνησης με μηδενικούς εκπεμπόμενους ρύπους.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο θεωρείται προάγγελος του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του το 2018. Η αναμενόμενη BMW X7 αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης προϊοντικής επέλασης στην ιστορία της εταιρίας. Στο πλαίσιο της στρατηγικής NUMBER ONE > NEXT, το BMW Group επιζητεί μία ουσιαστική αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων του στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων.

Ο πολυτελής χαρακτήρας της BMW Concept X7 iPerformance αναδεικνύεται ιδιαίτερα στο εσωτερικό της. Οι εξωτερικές διαστάσεις του αυτοκινήτου αποτελούν τη βάση για μία πρωτόγνωρη εμπειρία στο εσωτερικό του, που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη BMW από το παρελθόν ή το σήμερα.

Ο συνδυασμός του απέριττου σχεδιασμού με σχήματα υψηλής ακρίβειας και της αίσθησης ευρυχωρίας έχει σαν αποτέλεσμα οδηγός και επιβάτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα πολύ μοντέρνο περιβάλλον που ξεχειλίζει από πολυτέλεια. Οι δυνατότητες εξατομικευμένης, ψηφιακής σύνδεσης που προσφέρονται, επιτρέπουν τη μετατροπή του εσωτερικού σε έναν προσωπικό χώρο, ιδανικό για ψυχαγωγία ή παραγωγικότητα.

Τα έξι άνετα καθίσματα είναι σε διάταξη τριών σειρών και τα τέσσερα είναι τελείως ανεξάρτητα. Ασφαλισμένα στο δάπεδο απλά και μόνο σε λεπτές βάσεις, τα ατομικά καθίσματα δημιουργούν άπλετο χώρο για τα πόδια όσων κάθονται από πίσω.

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY