ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μεταμόρφωση της Citroen

Η γαλλική φίρμα με το μότο “Inspired by You” δίνει το στίγμα για το νέο της όραμα στον χώρο της αυτοκίνησης.

Η μεταμόρφωση της Citroen

Η αποκάλυψη της καμπάνιας “Citroen Inspired by You” είχε γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016. Τώρα, η Citroen έκανε το “Inspired by You” νέα εταιρική υπογραφή, κάνοντας αυτή την αρχή πραγματικότητα στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της.

Μια παγκόσμια υπογραφή, την οποία με περηφάνια η Citroen θα υποστηρίξει για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που ανοίγει αύριο τις πύλες του για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Από τότε που ιδρύθηκε, η Citroen δεν έχει σταματήσει να οραματίζεται και να δίνει στο ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τις μετακινήσεις για όλους. Από το Traction Avant και το 2CV, από το Type H και το Berlingo, από το Méhari στο Ε- Méhari και από τα MPV Picasso στα SUV Aircross, η γαλλική μάρκα ανέκαθεν συνόδευε τις κοινωνικές αλλαγές, έχοντας μια αξιέπαινη διαίσθηση των αναγκών του κοινού σε όλο τον κόσμο. Είναι άλλωστε η μάρκα που αντλεί έμπνευση για τα προϊόντα της, από τους ανθρώπους και το lifestyle της κάθε εποχής.

Με τα αυτοκίνητά της να είναι αυτά που την καθιστούν ως την εταιρεία “με γνώμονα τον άνθρωπο”, σήμερα αναβιώνει πιο πειστικά από ποτέ αυτή τη διάθεση. Η γαλλική μάρκα “υπογράφει” σε παγκόσμιο επίπεδο με την πλέον αυθόρμητη έκφραση τις διαθέσεις της, “INSPIRED BY YOU”*.

Αυτή θα είναι και η εταιρική υπογραφή, που αποτελεί μέρος της καμπάνιας “Citroen Inspired By You”, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016, πριν βγει σε παγκόσμιο επίπεδο με λανσαρίσματα στη Λατινική Αμερική και την Κίνα, κάτι που συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2017. Η νέα αυτή υπογραφή, “INSPIRED BY YOU” είναι η απόλυτη έκφραση της δυναμικής της Citroen και έρχεται σε συνέχεια του επιτυχημένου “CRÉATIVE TECHNOLOGIE” που είχε παρουσιαστεί το 2009. To “INSPIRED BY YOU” θα κάνει ντεμπούτο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης(14-24 Σεπτεμβρίου).

Σημαίνει πολλά περισσότερα από μια “απλή” εταιρική υπογραφή, το Inspired by You” είναι η “Βασική Αρχή” πίσω από τις λύσεις που δίνει η Citroen στους τομείς των:

-         Προϊόντων: όπως είναι το νέο C3 και τα SUV C3 Aircross και C5 Aircross. Νέα μοντέλα που φέρνουν νέα πνοή στην εμπειρία των επιβατών, με το περιβάλλον της καμπίνας τους να φροντίζει για την ήρεμη και ξεκούραστη μετακίνησή τους - το κάθε ένα στην κατηγορία ου.

-         Τεχνολογίας: όπως είναι το ConnectedCAM CitroenTM, Airbumps, αλλά και τα Progressive Hydraulic CushionsTM (η ανάρτηση που έχει εξελιχθεί ως τμήμα του προγράμματος “Citroen Advanced Comfort”).

-         Υπηρεσιών: με τις νέες υπηρεσίες Citroen Rent&Smile and Citroën Earn&Drive, που συμπληρώνουν τη γκάμα των διασυνδεδεμένων υπηρεσιών, όπως είναι οι εφαρμογές MyCITROEN and Scan MyCITROΕN.

-         Σχέσεων με τους πελάτες: η online υπηρεσία στο site Citroen Advisor αλλά και οι νέες εκθέσεις Citroen που διέπονται από τις αρχές του concept “La Maison Citroen”.

Όλα τα παραπάνω είναι κινήσεις που κάνουν σαφείς τις διαθέσεις μεταμόρφωσης της Citroen. Αποδεικνύουν πως το πνεύμα της νέας υπογραφής - “Inspired by You”- διέπει όλη τη δομή της εταιρείας.

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY