Εντυπωσιακό πρωτότυπο από την Kia

Η Kia θα εκθέσει ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο στο 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Εντυπωσιακό πρωτότυπο από την Kia

Το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο του αυτοκινήτου το δεύτερο εξάμηνο του 2017 είναι η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε έκταση ευρωπαϊκή έκθεση για το αυτοκίνητο.


Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνουν όλες τις εργασίες στα πολυτελή περίπτερα τους.


Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την Πέμπτη 14 Σεπτέμβριου. Οι δυο προηγούμενες ημέρες, Τρίτη 12 Σεπτέμβριου και Τετάρτη 13 Σεπτέμβριου είναι αφιερωμένες στην ενημέρωση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το αυτοκίνητο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.


Σε κάθε έκθεση αυτοκινήτου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα πρωτότυπα μοντέλα τα οποία αποτελούν τον προπομπό των μελλοντικών αυτοκινήτων που θα οδηγήσουμε. Η Kia θα εκθέσει ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο στο 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Σχεδιασμένο στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της κορεάτικης μάρκας στη Φρανκφούρτη, μόλις 500 μέτρα από το σημείο όπου θα αποκαλυφθεί, το concept car υποδεικνύει πως θα μπορούσε να είναι η επόμενη γενιά του cee'd.


Διαθέτει ένα νέο τύπο αμαξώματος για την Kia. Το εκτεταμένο πίσω μέρος του διατηρεί την σπορ, αθλητική εμφάνιση του σημερινού μοντέλου pro_cee'd, συνδυάζοντας νέες εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές. Έχει σχεδιαστεί για μια νέα γενιά οδηγών και πιθανόν να αποτελεί μέλος της οικογένειας της επόμενης γενιάς του cee'd.

H Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 14 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 5 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 180 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 51.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 45 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v