ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Casa Seat: πόλος έλξης για τα νέα ταλέντα

Η Seat απέκτησε νέο θεματικό χώρο στη Βαρκελώνη, έναν φόρο τιμής στους κατοίκους της ισπανικής πόλης.

Casa Seat: πόλος έλξης για τα νέα ταλέντα

Ο νέος διαθεματικός χώρος της Seat στη Βαρκελώνη θα ονομάζεται Casa Seat. Η μάρκα εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο όνομα από μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης όπως η Casa Batlló, η Casa Milà ή η Casa Fuster, κάθε ένα αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο στολίδι της μοντερνιστικής αρχιτεκτονικής. Με αυτή την κίνηση η μάρκα αποτίει φόρο τιμής στη Βαρκελώνη, τους κατοίκους της και τα 30 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται την πόλη κάθε χρόνο και που όλοι ταυτίζονται με αυτά τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα. 

Η Casa Seat βρίσκεται στην οδό Paseo de Gracia 109, στη διασταύρωση με την Avenida Diagonal και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στα τέλη του 2018. Ο νέος χώρος αυτός έχει στόχο την πλήρη ενσωμάτωσή του στην πολιτιστική και οικονομική ζωή της πόλης και σκοπό να γίνει το σημείο συνάντησης για τις νέες τάσεις και τα τοπικά και διεθνή ταλέντα. Οι νέες εγκαταστάσεις που διαθέτουν 2.600 τ.μ. εμβαδόν θα προσφέρουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, χώρους γαστρονομίας, συναυλίες και pop up stores, ανάμεσα σε άλλα. 

Εκτός από την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων σε διαφορετικές σφαίρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να θαυμάσουν τις πιο πρόσφατες και εξατομικευμένες εξελίξεις της μάρκας. Ο νέος χώρος θα προσφέρει νέες μορφές πώλησης που θα διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουν μία μοναδική φυσική και ψηφιακή εμπειρία και η οποία θα επιτρέψει στη μάρκα να πουλήσει τα πιο ελκυστικά μοντέλα της με ένα τρόπο που θα προσανατολίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη.

SPONSORED LINKS

"Για αυτόν που έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία. Για αυτόν που δεν έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι δυνατή."

Θωμάς Ακινάτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

© 2002-2017 MEDIA2DAY