Η BMW πρωταγωνιστεί στη Φρανκφούρτη

Όσα εντυπωσιακά πρόκειται να δούμε από την γερμανική φίρμα στην Φρανκφούρτη ίσως αλλάξουν το τοπίο στην αγορά αυτοκινήτου.
Η BMW πρωταγωνιστεί στη Φρανκφούρτη

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, θα ανοίξουν οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ 2017 για τους επισκέπτες. Θα έχουν προηγηθεί οι δυο ημέρες (Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου), που είναι αφιερωμένες στους εκπρόσωπους των μέσων ενημέρωσης.

Η BMW δίνει το έναυσμα για την επικείμενη προϊοντική της επίθεση με μία παρέλαση νέων μοντέλων και πρωτοτύπων. Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μία πλούσια γκάμα πολυτελών οχημάτων, με  πρωτότυπα και μοντέλα παραγωγής σε πολυάριθμες κατηγορίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον κοινό.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης, όπου ο εξηλεκτρισμός των συστημάτων κίνησης, η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση και η περαιτέρω πρόοδος στον τομέα της αυτοματοποιημένης οδήγησης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει μία επιφάνεια πάνω από 10.500 τ.μ. και περιβάλλεται από μία κυκλική πίστα περίπου 150 μέτρων. Εκεί, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα εν δράσει.

Τα μοντέλα Concept 8 Series και 7 Series Edition 40 Jahre αποδεικνύουν την ισχυρή παρουσία της BMW στην πολυτελή κατηγορία. Το "παρών" στη Φρανκφούρτη δίνουν επίσης η Concept Z4, η νέα Σειρά 6  Gran Turismo και η νέα X3 που υπόσχονται οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με συναρπαστική open-air αίσθηση, κομψότητα και άνεση στα μακρινά ταξίδια, αλλά και πολυδιάστατες σπορ ικανότητες.

Η τεχνογνωσία που προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι παραδοσιακό συστατικό του DNA της BMW και χαρίζει στη νέα M8 GTE τα διαπιστευτήρια για τους αγώνες αντοχής. Η νέα M5, μεταφέρει αυτά τα γονίδια υψηλών επιδόσεων από την πίστα στο δρόμο. Η νέα έκδοση του BMW i3, που κάνει επίσης ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη μαζί με το νέο και ακόμα πιο σπορ i3s, αποτυπώνει τη στενή σχέση οδηγικής απόλαυσης και βιωσιμότητας σύμφωνα με τις αρχές της BMW i.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v