ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στη θέση που τους αξίζει

Τέσσσερις επίσημους εμπόρους του δικτύου της Ford βράβευσε η αυτοκινητοβιομηχανία για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρουν.

Στη θέση που τους αξίζει

Οι Έλληνες όταν θέλουν κατακτούν τις υψηλότερες διακρίσεις σε όλους τους τομείς. Ανατρέχοντας στα επίσημα στοιχεία θα βρούμε τους Έλληνες που "έβαλαν τα γυαλιά" ακόμη και σε διακεκριμένες προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο. Στη λίστα των επιτυχημένων Ελλήνων, προστέθηκαν και τέσσερις επίσημοι έμποροι της Ford.

Η Ford κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της, τόσο για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά κυρίως για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους - η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών.

Φέτος, οι Έλληνες πελάτες της Ford από περιοχές όπως η Αττική, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα και η Κρήτη, αναγνώρισαν τις υπηρεσίες που οι επίσημοι εμποροι της Ford τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια του 2016 και τους έστειλαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων επίσημων εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς και τα βραβεία στους νικητές έδωσε ο Jonathan Williams, SalesVice President της Ford Ευρώπης, παρουσία του Νίκου Νοταρά, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Ford Motor Ελλάς και στελεχών της εισαγωγικής εταιρίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις σας!» δήλωσε ο Jonathan Williams, καθώς ευχαρίστησε τους Έλληνες επίσημους εμπόρους για τις προσπάθειές τους, «Η Ford δίνει μεγάλη σημασία, όχι μόνο στην επίτευξη των στόχων πωλήσεων, αλλά και στην ικανοποίηση των πελατών της. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι που συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης!».

«Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας κινεί!» δήλωσε ο Νίκος Νοταράς. «Η Ford παράγει κορυφαία προϊόντα που χαρίζουν χαμόγελα απλόχερα - οι ελληνικές εταιρείες που βραβεύουμε σήμερα συμπληρώνουν το ανταγωνιστικό πακέτο παρέχοντας αποδεδειγμένα κορυφαία υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Τους ευχαριστούμε!».

Οι κορυφαίοι Έλληνες επίσημοι έμποροι της Ford: Αναστασίου (Λάρισα / Βόλος), Γκαρτζονίκας (Ιωάννινα), Velmar (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης) και Βροχίδης-Χατζής (Θεσσαλονίκη).

SPONSORED LINKS

"Αυτό που είναι ενοχλητικό με τον έρωτα είναι ότι πρόκειται για ένα έγκλημα που δεν μπορείς να το διαπράξεις χωρίς συνένοχο."

Σαρλ Μποντλέρ

  • 1921 - Ψηφίζεται το πρώτο σύνταγμα της Τουρκίας από την εθνοσυνέλευση του Ερζερούμ.
    1936 - ο Εδουάρδος Η΄ ανέρχεται στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου
    1993 - ο Μπιλ Κλίντον ορκίζεται ως ο 42ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
    1996 - Ο Γιασέρ Αραφάτ εκλέγεται πρόεδρος της Παλαιστινιακής αρχής

© 2002-2018 MEDIA2DAY