ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο Ford Fiesta: με πολλά προνόμια

Το ολοκαίνουργιο supermini λανσάρεται σε καλοκαιρινό κλίμα με χαμηλό επιτόκτιο και οκτώ χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Νέο Ford Fiesta: με πολλά προνόμια

Ο Αύγουστος φέρνει και το πλήρες πακέτο προνομίων και παροχών του νέου Ford Fiesta. Το ολοκαίνουργιο supermini υποστηρίζεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Νέο εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο από 1,99%. Με ελάχιστη προκαταβολή από 20% και 2.598 ευρώ. Εξόφληση σε έως 60 μήνες. Από 181 ευρώ το μήνα

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου στην ελληνική αγορά, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την

εμπιστοσύνη της στο νέο Fiesta και επιπλέον της εργοστασιακής εγγύησης 8 ετών, το εφοδιάζει ένα ακόμη «όπλο» για την κατάκτηση της κορυφής.

To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit που τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτηθεί το νέο Ford Fiesta με ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από 1,99%. Το επιτόκιο αυτό αποτελεί μέρος των αποκλειστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που η Ford προσφέρει για το νέο Fiesta – επιλογή ανάλογα με το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του καταναλωτή. Απόκτηση με ελάχιστη προκαταβολή από 2.598 ευρώ ή από 181 ευρώ το μήνα.

Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Fiesta:
 

* Δεν συμπεριλαμβάνεται η εισφορά 0,6%

Το Ford Fiesta ήταν το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανάλυση στοιχείων της βιομηχανίας από τη Ford για το Μάρτιο του 2017. Η Ford Ευρώπης αναφέρει τις πωλήσεις της για τις παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές της όπου εκπροσωπείται μέσω εθνικών εταιρειών πωλήσεων και είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία.

SPONSORED LINKS

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1875 – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.

© 2002-2018 MEDIA2DAY