ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο Ford Fiesta: με πολλά προνόμια

Το ολοκαίνουργιο supermini λανσάρεται σε καλοκαιρινό κλίμα με χαμηλό επιτόκτιο και οκτώ χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Νέο Ford Fiesta: με πολλά προνόμια

Ο Αύγουστος φέρνει και το πλήρες πακέτο προνομίων και παροχών του νέου Ford Fiesta. Το ολοκαίνουργιο supermini υποστηρίζεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Νέο εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο από 1,99%. Με ελάχιστη προκαταβολή από 20% και 2.598 ευρώ. Εξόφληση σε έως 60 μήνες. Από 181 ευρώ το μήνα

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου στην ελληνική αγορά, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την

εμπιστοσύνη της στο νέο Fiesta και επιπλέον της εργοστασιακής εγγύησης 8 ετών, το εφοδιάζει ένα ακόμη «όπλο» για την κατάκτηση της κορυφής.

To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit που τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτηθεί το νέο Ford Fiesta με ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από 1,99%. Το επιτόκιο αυτό αποτελεί μέρος των αποκλειστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που η Ford προσφέρει για το νέο Fiesta – επιλογή ανάλογα με το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του καταναλωτή. Απόκτηση με ελάχιστη προκαταβολή από 2.598 ευρώ ή από 181 ευρώ το μήνα.

Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Fiesta:
 

* Δεν συμπεριλαμβάνεται η εισφορά 0,6%

Το Ford Fiesta ήταν το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανάλυση στοιχείων της βιομηχανίας από τη Ford για το Μάρτιο του 2017. Η Ford Ευρώπης αναφέρει τις πωλήσεις της για τις παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές της όπου εκπροσωπείται μέσω εθνικών εταιρειών πωλήσεων και είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία.

SPONSORED LINKS

"Το να αισθάνεται κανείς δυστυχισμένος συνεχώς είναι μια ανεπίτρεπτη πολυτέλεια."

Πάουλο Κοέλιο

 • 1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της
  1991 - Καταρρέει το πραξικόπημα κατά του ηγέτη της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

© 2002-2017 MEDIA2DAY