ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Skoda Octavia CNG στην Αστυνομία

Περιπολικό όχημα- προσφορά των εταιριών Kosmocar και Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία,

Skoda Octavia CNG στην Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέλαβε περιπολικό όχημα το οποίο είναι προσφορά των εταιριών Kosmocar και Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, με τη συμβολή της “Συμμαχία για την Ελλάδα”.

Πρόκειται για μια Skoda Octavia CNG νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου και  βενζίνης), το οποίο διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Επιπλέον, η Kosmocar αναλαμβάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου, δωρεάν για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ η ΔΕΠΑ  αναλαμβάνει την τροφοδοσία του οχήματος με φυσικό αέριο, για χρονικό διάστημα 6 μηνών.

O Γενικός Διευθυντής της Kosmocar Στήβεν Σίρτης, μεταξύ άλλων τόνισε: ΄΄ Είναι πολύ δύσκολο το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μαζί με την ΔΕΠΑ αποφασίσαμε να συμβάλουμε και εμείς σε αυτό το έργο, προσφέροντας ένα αυτοκίνητο νέας αντιρυπαντικής τεχνολογίας διπλού καυσίμου, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα μειωθούν κατά πολύ οι δαπάνες με την καθημερινή χρήση του. Επίσης, η κίνηση αυτή έχει και ένα περιβαλλοντικό χαρακτήρα, με την έννοια ότι το φυσικό αέριο εκπέμπει πολύ λιγότερους ρύπους από τα συμβατικά αυτοκίνητα. ΄΄

SPONSORED LINKS

"Ο τελικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μετατρέψει τους καθρέφτες σε παράθυρα."

Σίντνεϊ Χάρις

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY