ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αutohellas Hertz: 50 χρόνια επιτυχίες

Με ένα καλοκαιρινό πάρτι γιόρτασε η Autohellas Hertz την συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη μίσθωση στην Ελλάδα.

Αutohellas Hertz: 50 χρόνια επιτυχίες

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη μίσθωση στην Ελλάδα, η Αutohellas Hertz, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, γιόρτασε το ορόσημο αυτό με ένα καλοκαιρινό πάρτι στο Ακρωτήρι W Club μαζί με τους πελάτες του Operating Leasing.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών γνωστοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, στελέχη εταιριών που έχουν εμπιστευθεί τις αξιόπιστες και πρωτοποριακές υπηρεσίες της Autohellas Hertz και συνεργάζονται μαζί της, όπως επίσης στελέχη της εταιρίας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Εκ μέρους της Διοίκησης, τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο κ. Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, μαζί με τον Εμπορικό Διευθυντή του Operating Leasing κ. Βαγγέλη Φυτάλη.

Οι καλεσμένοι της Autohellas Hertz διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό χώρο δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τη βραδιά, πίνοντας δροσερά κοκτέιλ και ανταλλάσσοντας ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την εταιρεία. Αίσθηση όμως προκάλεσε η παρουσία στο χώρο ενός συλλεκτικού σκαραβαίου, ο οποίος συμβόλιζε τα πρώτα έξι Volkswagen Beetle που αποτέλεσαν τον αρχικό στόλο της Autohellas Hertz το 1967, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό το στίγμα της εταιρίας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έως σήμερα.

Στη πορεία της η Autohellas Hertz γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη και έφτασε σήμερα να δραστηριοποιείται σε 8 χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης, 49 εκ των οποίων σε αεροδρόμια, αποτελώντας τον μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως. Η Διοίκηση της Autohellas Hertz ευχαριστεί θερμά όσους την προτίμησαν για την επιλογή του αυτοκινήτου τους και την τίμησαν με την παρουσία τους στην μεγάλη της γιορτή.

SPONSORED LINKS

"Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής."

George Carlin

  • 1923 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY