Από 24.500 ευρώ το νέο Opel Grandland X

Τo νέο SUV της Opel ξεκινά το ταξίδι του στη διεθνή αγορά με πέντε χρόνια πλήρη εγγύηση και ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή Onstar.
Από 24.500 ευρώ το νέο Opel Grandland X
Μετά το ανανεωμένο Mokka X και το νέο Crossland X η Opel εισάγει στη γκάμα των SUV το μεγαλύτερο μοντέλο Grandland X. Το ολοκαίνουργιο SUV αντιπροσωπεύει τη μάρκα στην κατηγορία SUV C.                                                                   

Τo νέο Grandland X διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός εξαιρετικού SUV. Είναι σπορ, κομψό και πλούσια εξοπλισμένο.

Συνδυάζει την εξαιρετική ευρυχωρία και ευελιξία, με ένα στιλάτο, δυναμικό εξωτερικό και ένα φιλόξενο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό. Συνδυάζει το σπορ δυναμισμό και τη στιβαρότητα με την premium ποιότητα.

 Το Grandland X, με μήκος 4,48 μ. υπερέχει χάρη στο σπορ εξωτερικό του, όπου κυριαρχούν οι κοντοί πρόβολοι και οι κομψές αναλογίες. Επιπλέον, διατίθεται προαιρετικά με μαύρη οροφή, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη έμφαση στο προσωπικό στυλ.

Στο εσωτερικό, υιοθετεί μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών όπως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control,  το Adaptive Cruise Control (ACC), το Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, το σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού, το Προηγμένο σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος και η Κάμερα Οπισθοπορείας 360°.

 Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας, το Grandland X προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης, ευελιξίας και εξαιρετική συνδεσιμότητα με συστήματα  infotainment IntelliLink που είναι συμβατά με Opel OnStar και Apple CarPlay/Android Auto.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Grandland X σοβαρό ‘παίκτη’ και διεκδικητή της κορυφής στην κατηγορία. Την άλλη εβδομάδα και πριν ακόμη εμφανισθεί στις εκθέσεις των Διανομέων, ξεκινά η παραγγελιοληψία, με παράδοση των πρώτων οχημάτων τον Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Opel Grandland X υποστηρίζεται με: 5 χρόνια πλήρη εγγύηση (ή 75.000 χλμ). 1 χρόνο δωρεάν συνδρομή Opel OnStar. Το ισόποσο της αξίας 1 χρόνου ή 100GB WiFi.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v