Σημαντική διάκριση στο BMW Group Hellas

Το BMW Group Hellas βραβεύτηκε για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων του BMW Group.
Σημαντική διάκριση στο BMW Group Hellas
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εκάλη Α.Ε. στις εγκαταστάσεις της, το BMW Group Hellas τιμήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘Brands with History’ για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων του BMW Group.

Στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι εταιριών της Ελληνικής αγοράς έδωσαν το παρόν στο Ecali Club σε μία όμορφη τελετή που πλαισιώθηκε από τις ιστορικές διαδρομές των μαρκών αλλά και τη μοναδική εμφάνιση του Μανώλη Μητσιά που ερμήνευσε γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η διακεκριμένη δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου και οι εκπρόσωποι των εταιριών απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων.

Εκπροσωπώντας το BMW Group Hellas, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής, αναφέρθηκε στην ευρύτερη έννοια της ‘Καινοτομίας’ τονίζοντας ότι είναι το πιο σημαντικό συστατικό επιτυχίας που χρειάζεται οποιαδήποτε εταιρία θέλει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί στο πέρασμα του χρόνου. Μίλησε για την ιστορία των 100 χρόνων του BMW Group και για τον τρόπο που μία μικρή εταιρία κατασκευής αεροπορικών κινητήρων στο Μόναχο εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο Group των πιο επιτυχημένων κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στον κόσμο.

Για το παρόν και το μέλλον του BMW Group δήλωσε: «Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμες τεχνολογίες όπως η ηλεκτροκίνηση - με τη μάρκα BMW i, σε premium υπηρεσίες ατομικής μετακίνησης, στην αυτόνομη οδήγηση και στην ψηφιακή συνδεσιμότητα το BMW Group προτίθεται να συνεχίσει την παγκοσμίως επιτυχημένη πορεία του προσφέροντας σε όλους τους πελάτες του ‘Γνήσια Οδηγική Απόλαυση’».

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων. Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v