ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Opel OnStar: ο πιο πιστός σύντροφος στην οδήγηση

Η Opel μέσω του OnStar παρέχει ένα καινοτόμο σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης του οδηγού.

Opel OnStar: ο πιο πιστός σύντροφος στην οδήγηση

Επικεντρωμένη στην ψηφιακή επικοινωνία, από την αρχή του έτους, είναι η καμπάνια του Opel OnStar. Η μοναδική υπηρεσία που χρησιμοποιεί ανθρώπους, φιλικούς συμβούλους αντί ψυχρές μηχανές. Εκτός του να εντοπίζει κλεμμένα αυτοκίνητα, καλεί σε άμεση βοήθεια όταν αυτό είναι αναγκαίο, μπορεί επίσης να ξεκλειδώνει αυτοκίνητα από απόσταση, να ‘κατεβάζει’ προορισμούς απευθείας στο σύστημα του αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί, ζωντανά, ελέγχους οχημάτων, αποστέλλει και emails για την κατάσταση του οχήματος.

Τελευταία στις προαναφερόμενες υπηρεσίες, προστέθηκαν νέες, όπως κράτηση ξενοδοχείου και εύρεση πάρκινγκ, μαζί με εισαγωγή στο νέο κόσμο της 4G ταχύτητας και της μετατροπής πλέον ενός Opel, σε Wi-Fi hotspot!

Η υπηρεσία Wi-Fi παρέχεται από την Vodafone, καθώς είναι ο πανευρωπαϊκός συνεργάτης της OnStar. Στους υπάρχοντες πελάτες θα ζητηθεί να ακολουθήσουν τα βήματα ενεργοποίησης μέσα από την πλατφόρμα του OnStar τους.

Με την έναρξη της υπηρεσίας παρέχονται δωρεάν δεδομένα όγκου 3GB για το μέγιστο χρονικό διάστημα των 3 μηνών (όποιο έρθει πρώτο). Μετά τη λήξη της δωρεάν περιόδου, ο χρήστης λαμβάνει μήνυμα ότι έληξαν τα δωρεάν GB και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να προβεί στην αγορά διαφόρων πακέτων του προσφέρει ο πάροχος, για ημερήσια, μηνιαία ή ετήσια χρήση.

Σήμερα, κάθε ένα Opel που πωλείται στην Ελλάδα διαθέτει το σύστημα OnStar. Εξαιρούνται αποθέματα συγκεκριμένων εκδόσεων όπως και ορισμένες εκδόσεις που προορίζονται κυρίως για εταιρικές πωλήσεις.

Για να ξεκινήσει ακόμη πιο ευχάριστα το καλοκαίρι η Opel προσφέρει σε όσους αγοράσουν ένα νέο της μάρκας από 1ης  Ιουλίου, δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία OnStar και δωρεάν το ισόποσο της συνδρομής Wi-Fi για ένα χρόνο με μέγιστο όγκο δεδομένων 100GB.

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY