Opel Grandland X: Πλησιάζει την κορυφή

Το νέο μικρομεσαίο SUV της Opel διαθέτει δυναμική σχεδίαση, μεγάλη ευρυχωρία και είναι κατάλληλο δια… πάσα χρήση.
Opel Grandland X: Πλησιάζει την κορυφή
αποστολή στην Ιταλία

Η Opel μπαίνει δυναμικά στην πιο αναπτυσσομένη κατηγορία  αυτοκινήτων, στα SUV. Η γερμανική μάρκα προσθέτει στη γκάμα της το νέο μοντέλο Grandland X. Πρόκειται για το μεγαλύτερο όχημα ελεύθερου χρόνου της φίρμας που αυξάνει τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών. Ήδη στη γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνονται τα Mokka X και καινούργιο μοντέλο Crossland X.

Το νέο Grandland X, αντιπροσωπεύσει την Opel στην κατηγορία μικρομεσαίων SUV και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο. Διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου SUV, δυναμική σχεδίαση, μεγάλη ευρυχωρία και υψηλής ποιότητας εσωτερικό.

Το μήκους 4,48 μ. αυτοκίνητο που είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, έχει κοντούς προβόλους και οι κομψές αναλογίες. Το συμπαγές SUV με μέγιστο χώρο αποσκευών 1.652 λιτρων διατίθεται προαιρετικά με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό, υιοθετεί μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών όπως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control, Σύστημα Διατήρησης & Προσαρμογής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control (ACC) με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System) και Κάμερα 360°.

Επιπλέον, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας, το Grandland X προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης χάρη στα προαιρετικά εργονομικά εμπρός καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Aktion Gesunder Rucken e.V.) και εξαιρετική συνδεσιμότητα με συστήματα  infotainment IntelliLink που είναι συμβατά με Opel OnStar και Apple CarPlay/Android Auto.

Με το δημοφιλές Mokka X και τα νέα μοντέλα Crossland X και Grandland X, η Opel προσφέρει πρακτικά οχήματα με σπορ εμφάνιση και εξοπλισμένα με καινοτόμες τεχνολογίες, ικανοποιώντας ποικίλες απαιτήσεις στην ανερχόμενη κατηγορία SUV.

Το Grandland X είναι μέρος της προϊοντικής επέλασης της Opel κατά τη διάρκεια της οποίας θα λανσαριστούν 29 νέα μοντέλα από το 2016 έως το 2020. Το νέο SUV θα κάνει την είσοδό του σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v