Πως ελέγχεται το νέο Hyundai Tucson

Η Hyundai Motor κάνει τα πάντα για να διασφαλίζει πως οι πελάτες της θα λάβουν το καλύτερο «πακέτο» από τα μοντέλα της.
Πως ελέγχεται το νέο Hyundai Tucson
Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τις αυτοκινητοβιομηχανίες είναι ο ενδελεχής έλεγχος των αυτοκινήτων που κατασκευάζουν. Αν και επενδύουν τεράστια ποσά στον έλεγχο των αυτοκινήτων μόλις βγουν από την γραμμή παραγωγής, ενίοτε παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα.

Η Hyundai Motor κατασκευάζει όλα τα Tucson που πωλούνται στις ευρωπαϊκές αγορές στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στη Δημοκρατία της Τσεχίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε αυτοκίνητο που παράγεται ελέγχεται ποιοτικά σε ειδική πίστα του εργοστασίου προτού παραδοθεί στον τελικό πελάτη, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα παραγωγής.

Η εμπιστοσύνη της Hyundai στην ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής του οχήματος σημαίνει ότι κάθε νέο Tucson φέρει την κορυφαία στην αγορά πενταετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων.

Τα οχήματα που παράγονται σε τοπικό επίπεδο προσφέρουν μια σειρά από οφέλη για τους πελάτες. Όχι μόνο επιτρέπουν στην Hyundai να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των προδιαγραφών και τα επίπεδα εξοπλισμού που προσφέρουν πραγματική αξία στους καταναλωτές της περιοχής, αλλά επίσης μειώνουν  την πολυπλοκότητα και τους περιορισμούς του εργοστασίου, δημιουργώντας εξοικονόμηση κόστους και βελτίωση της αποδοτικότητας.

Για να διασφαλιστεί ότι οι ευρωπαίοι πελάτες λαμβάνουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό άνεσης και οδηγικής συμπεριφοράς, χειρισμού και συστήματος διεύθυνσης, επιδόσεων και αθόρυβης λειτουργίας, το νέο Tucson αναπτύχθηκε στις εγκαταστάσεις Έρευνας & Τεχνολογίας της Hyundai στην Ευρώπη.

Κάθε στοιχείο του συστήματος κύλισης είχε δοκιμαστεί για την ενίσχυση της  σταθερότητας στις στροφές, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τα οφέλη του μακρύτερου μεταξονίου και φαρδύτερου μετατροχίου για τη βελτιστοποίηση της οδηγικής άνεσης στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Ο Axel Honisch, Επικεφαλής του τμήματος Δοκιμών και Ανάπτυξης Οχημάτων του Τεχνολογικού Κέντρου της Hyundai Motor Europe, δήλωσε: «Έχουμε πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για να εξασφαλιστεί ότι κάθε όχημα της Hyundai δοκιμάζεται στις πιο ακραίες συνθήκες, έτσι ώστε οι πελάτες μας πάντα να απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης, οδηγικής συμπεριφοράς, χειρισμού και αξιοπιστίας. Για να προετοιμαστεί πλήρως το νέο Hyundai Tucson για την ευρωπαϊκή αγορά, οι ομάδες μας το δοκίμασαν σε θερμοκρασίες - από 40 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι στη Νότια Ευρώπη έως 30 βαθμούς κάτω από το μηδέν το χειμώνα στη Σουηδία ".

Οι μηχανικοί της Hyundai ολοκλήρωσαν τη δοκιμή επιταχυνόμενης αντοχής στη διάσημη πίστα Nordschleife Nürburgring, που υποστηρίζει το κέντρο δοκιμών της εταιρείας. Διανύοντας δοκιμές που ισοδυναμούν με 180.000 χιλιόμετρα καθημερινής οδήγησης, ο σχεδιασμός επικεντρώθηκε σε έξι βασικούς τομείς: το σύστημα διεύθυνσης, την ανάρτηση, τα φρένα, τα ελαστικά, τα καθίσματα και τον κλιματισμό, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσονται οι ειδικές προσαρμογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v