Οι προκλήσεις της Jeep

Τρεις νέες εκδόσεις δημοφιλών μοντέλων της λανσάρει η Jeep για τους φίλους των off road συγκινήσεων.
Οι προκλήσεις της Jeep
H Jeep έχει ετοιμάσει νέες εκδόσεις δημοφιλών μοντέλων της ειδικών προδιαγραφών για τους φίλους του off road. Η αμερικάνικη μάρκα που δημιούργησε το σύστημα τετρακίνησης προκαλεί τους οδηγούς με τα μοναδικά της μοντέλα.

Wrangler Rubicon Recon: Το πιο ικανό όχημα παραγωγής στον κόσμο αποκτά ακόμα μεγαλύτερες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου με καλύτερη προστασία στα διαφορικά από τα heavy duty χυτά καλύμματα αλλά και ισχυρότερο μπροστινό άξονα. Η έκδοση Wrangler Rubicon Recon χαρακτηρίζεται επίσης από τους 18 ιντσών τροχούς σε μαύρο σατινέ χρώμα, το dual top σύστημα που προσφέρει διπλή χρηστικότητα soft και hard top και πολλές λεπτομέρειες σε σκούρο γκρι και μαύρο σατινέ χρώμα στους προβολείς, την τάπα καυσίμου κ.α. Το εσωτερικό της ειδικής έκδοσης συνδυάζει το μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και προσδίδει μία πολύ δυναμική αίσθηση.

Grand Cherokee Night Eagle: Η νέα έκδοση της σειράς Night Eagle έχει ιδιαίτερα τονισμένο δυναμικό χαρακτήρα με πλήρη εξοπλισμό, λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τροχούς 20 ιντσών. Το εσωτερικό, καλύπτεται από ανώτερης ποιότητας μαύρο δέρμα Capri ενώ το τελευταίας γενιάς infotainment σύστημα U Connect με οθόνη 8.4 ιντσών δεσπόζει στο ταμπλό και συνεργάζεται με έναν ενισχυτή 506 watt για HiFi απόλαυση.

Wrangler Night Eagle: Η ειδική έκδοση απογειώνει τον ήδη δυναμικό χαρακτήρα του Wrangler με μαύρες γυαλιστερές και σατινέ ενθέσεις, 18 ιντσών τροχούς και rock rails για προστασία σε extreme off road διαδρομές. Στο εσωτερικό, το μαύρο δέρμα σε καθίσματα, τιμόνι και κονσόλα, συνδυάζεται με γκρι ραφές ενώ ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει και το νέο σύστημα infotainment U Connect με μεγάλη οθόνη 6.5 ιντσών και διευρυμένη συνδεσιμότητα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v