ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Citroen C3: Τραβά και φωτογραφίες

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας ενσωματώνει μια full HD κάμερα με αυτόνομο ειδικό αισθητήρα για καταγραφή εικόνων και βίντεο.

Citroen C3: Τραβά και φωτογραφίες

Το Citroen C3 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογικά συστήματα τελευταίας γενιάς που έχουν προσαρμοσθεί στις σύγχρονες ανάγκες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σύστημα ConnectedCAM που έχει την ικανότητα να τραβά και φωτογραφίες.

Πρόκειται για μια full HD κάμερα, εξοπλισμένη με GPS, μία εσωτερική μνήμη 16GB και έναν αυτόνομο ειδικό αισθητήρα, ενσωματωμένο στον εσωτερικό καθρέπτη του νέου C3. Η κάμερα καταγράφει αυτόματα ότι βλέπει ο οδηγός έξω από το όχημα (γωνία 120°) και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών ή για δημιουργία videos.

Η κάμερα συνδέεται με μία δωρεάν εφαρμογή (app) για smartphones είναι σαν να υπάρχει ένας θεατής μαζί στη βόλτα με το όχημα. Οι φωτογραφίες και τα videos που λαμβάνονται από την ConnectedCAM Citroen μπορούν να μοιραστούν στα social media. Σε περίπτωση σύγκρουσης, οι εικόνες που έχουν αποθηκευθεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τεκμήρια. Η camera μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, που βρίσκεται στο πλάι της κάμερα και η ConnectedCAM Citroen παίρνει video ή φωτογραφία και τη μοιράζετε: αυτόματα (μόνο φωτογραφίες), στα social media, (Facebook ή Twitter) ή διαβιβάζοντας σε μία ηλεκτρονική διεύθυνση. Χειροκίνητα, φωτογραφίες και videos στα social media.

Ο ειδικός αισθητήρας της κάμερας όταν ανιχνεύει μία σύγκρουση, ένα video αποθηκεύεται στην εφαρμογή -app (30’’ πριν τη σύγκρουση μέχρι ένα λεπτό μετά). Tο video μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τεκμήριο στις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το πακέτο ασφάλειας είναι πλήρες και περιλαμβάνει διατάξεις τελευταίας γενιάς: Ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας. Ειδοποίηση συνεχούς οδήγησης. Σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου. Σύστημα αναγνώρισης ταχύτητας και υποδείξεις. Hill start assist κ.α.

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY