ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Φθηνότερα τα Honda

Σε προνομιακές τιμές μπορούν να προμηθευτούν οι οδηγοί τα μοντέλα της Honda για τον μήνα Μάιο.

Φθηνότερα τα Honda

Για το μήνα Μάιο ισχύουν οι εξής προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για τα μοντέλα Honda. Οι εκδόσεις του CR-V i-DTEC: 1.6 i-DTEC MT 2WD COMFORT MY16, 1.6 i-DTEC MT 2WD ELEGANCE MY16 με Honda Connect, 1.6 i-DTEC MT 4WD ELEGANCE MY15 με Honda Connect και 1.6 i-DTEC ΜΤ 4WD ELEGANCE με Honda Connect και NAVI προσφέρονται με όφελος 1.000 ευρώ. Οι εκδόσεις του Civic 1.6 i-DTEC προσφέρονται με όφελος 800 ευρώ.

To HR-V 1.6 i-DTEC Elegance Navi προσφέρεται με νέα μειωμένη τιμή κατά 2.950 ευρώ στην τιμή των 28.000 ευρώ, η τιμή αυτή είναι ίδια με αυτή του HR-V 1.6 i-DTEC Elegance χωρίς Navi.

Επίσης, συνεχίζεται η προνομιακή τιμή του αυτόματου CR-V 1.6 9AT 4WD Elegance με Honda Connect, μειωμένη κατά 2.820 ευρώ, στα 37.350 ευρώ.

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα Honda ισχύει το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

• 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

• 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

• 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

• Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

• Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY