Citroen C1 με 183 ευρώ το μήνα

Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το νέο Citroen C1 με υπερπλήρη εξοπλισμό, προσφέρει η γαλλική φίρμα.
Citroen C1 με 183 ευρώ το μήνα
Το Citroen C1 αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γαλλικής μαρκας, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς, όντας από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας του.

Η Citroen αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών και σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση του Citroen C1. Από σήμερα, διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Flair 68HP με υπερπλήρη εξοπλισμό και συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού του.

Νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Citroen C1

Η Citroen είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της προωθητική πολιτική που περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Η άτοκη χρηματοδότηση θα είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πλέον ανταγωνιστικές οι τιμές μετρητοίς του μοντέλου.

Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής:

•         Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση

•         0% επιτόκιο

•         36 μήνες διάρκεια

Citroen Respect

Η συγκεκριμένη προωθητική πολιτική του C1 θα επικοινωνηθεί με το νέο πρόγραμμα “Citroen Respect”. Μέσω του προγράμματος “Citroen Respect”, η Citroen δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της, προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία το πρώτο τους αυτοκίνητο, το πρώτο τους Citroen. Το “Citroen Respect” θα χρησιμοποιηθεί στη γενικότερη επικοινωνία της γκάμας. Στην περίπτωση του C1, ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο απόκτησης του μοντέλου είτε με άτοκη χρηματοδότηση, είτε με έκπτωση.

Η τιμή του νέου Citroen C1 Flair 68 ίππων είναι 9.990 ευρώ ή εναλλακτικά 3 χρόνια άτοκα – από 183 ευρώ/μήνα.

Παράδειγμα χρηματοδότησης: Citroen C1 1.0 VTi 68 Flair, Ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή: 10.371 ευρώ, προκαταβολή 37,1%, μηνιαία δόση 183 ευρώ, διάρκεια 36 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://c1.citroen.gr/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v