ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Mark Ronson παίζει για την Lexus

Ο δημοφιλής μουσικός παραγωγός αποτελεί το επίκεντρο της νέας καμπάνιας της Lexus με σύνθημα «Make Your Mark».

Ο Mark Ronson παίζει για την Lexus

Ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός Mark Ronson ξεσηκώνει το κοινό με το σύνθημα ‘Make Your Mark’ στη νέα καμπάνια της Lexus. Η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε μία δημιουργική συνεργασία με τον πολυβραβευμένο μουσικό παραγωγό Mark Ronson για το λανσάρισμα του νέου LC. Το νέο μοντέλο είναι η coupe ναυαρχίδα της μάρκας που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την πολυτελή μάρκα με την καμπάνια που έχει τον εύστοχο τίτλο ‘Make Your Mark’.

Η συνεργασία με τον Ronson συνεχίζει τη φιλοδοξία της Lexus να δημιουργεί καταπληκτικές εμπειρίες στους κόσμους της μουσικής, της τέχνης και της τεχνολογίας. Ακολουθεί την καμπάνια του 2015, ‘The Life RX’ με τον Jude Law που έδωσε στους θεατές μιας βιωματικής θεατρικής παράστασης την ευκαιρία, από το κάθισμα του οδηγού, να γίνουν πρωταγωνιστές της δικής τους ζωής.

Τους επόμενους έξι μήνες, η καμπάνια Make Your Mark θα δώσει στους καταναλωτές και τους θιασώτες της μάρκας την ευκαιρία να ζήσουν κάποιες συναρπαστικές στιγμές και απίθανες εμπειρίες.

Μιλώντας για την καμπάνια, ο Mark Ronson δήλωσε: «Πάντα που άρεσε να δουλεύω με συνεργάτες που είναι καινοτόμοι και μοναδικοί μέσα και έξω από το στούντιο. Όταν με πλησίασαν οι άνθρωποι της Lexus με το περιεχόμενο αυτής της καμπάνιας και είδα το νέο LC, μου έδωσε την αίσθηση ενός φρέσκου και συναρπαστικού project. Γοητεύτηκα από την ιδέα να γίνει η μουσική το  μέσο που θα εμπνεύσει και θα δημιουργήσει μία εμπειρία σε σχέση με το αυτοκίνητο.»

Η σχεδίαση του LC coupe παραμένει απόλυτα πιστή σε αυτή του πρωτοτύπου LF-LC, έχοντας αναδείξει και τα δύο σε νικητές του βραβείου EyesOn Design. Το LC είναι η αιχμή του δόρατος μιας εξελισσόμενης αυτοκινητιστικής κουλτούρας της Lexus, που υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ ομάδων σχεδίασης και μηχανολογίας για τη δημιουργία ενός συναρπαστικού αυτοκινήτου που υπερβαίνει κάθε προσδοκία.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία μεταξύ Lexus και Mark Ronson, ο Alain Uyttenhoven, Επικεφαλής της Lexus Europe δήλωσε: «Ο Mark Ronson είναι ένας θρυλικός μουσικός παραγωγός, δημιουργός μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας και ήταν ιδανικός για την καμπάνια ‘Make Your Mark’. Το Lexus LC συμβολίζει την αρχή μιας νέας φάσης για τη Lexus, που συνίσταται στην ανάπτυξης μεγαλύτερης συνέργειας μεταξύ μηχανολογίας και σχεδίασης. Ο Mark ήταν ο τέλειος συνεργάτης για ένα project του είδους – ένας δημιουργός ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στον κόσμο της μουσικής μέσα από τις απίστευτες παραστάσεις και συνεργασίες του.»

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY