Η Renault και η Dacia στην έκθεση Auto Festival 2017

H Renault παρουσιάζει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας τη νέα γκάμα επιβατικών μοντέλων της.
Η Renault και η Dacia στην έκθεση Auto Festival 2017
Στην έκθεση Auto Festival 2017, η Renault παρουσιάζει στο κοινό της Β. Ελλάδας τη νέα γκάμα επιβατικών, αλλά και επαγγελματικών της αυτοκινήτων, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να οδηγήσουν τα μοντέλα της στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή Test Drive.

Με την έλευση του νέου Megane, η γκάμα της γαλλικής εταιρείας, πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη από ποτέ, θα παρουσιαστεί στο κοινό της Β. Ελλάδας στα πλαίσια της έκθεσης Auto Festival 2017 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ) την περίοδο 6-9 Απριλίου.

Διαθέτοντας την πιο νέα γκάμα στην Ευρώπη, η μάρκα, έχει αναπτύξει μια σειρά μοντέλων ικανών να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Στην έκθεση  το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει το Twingo, τα ανανεωμένα Clio και Clio Sport Tourer, την γκάμα των crossovers με τα Captur και Kadjar και βεβαίως το νέο Megane. Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός ότι το σύνολο της γκάμας θα είναι διαθέσιμο για Test Drive, έτσι ώστε οι επισκέπτες της έκθεσης να έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την ξεχωριστή οδηγική αίσθηση που προσφέρει η Renault.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v