ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η LeasePlan Hellas αγαπάει το δάσος

Η LeasePlan Hellas σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, δίνουν νέα πνοή στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού.

Η LeasePlan Hellas αγαπάει το δάσος

Η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα και η Sanofi, μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, ένωσαν τις δυνάμεις τους για ακόμη μία φορά, δίνοντας νέα πνοή στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών.

Με συνολικά 120 εθελοντές εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, οι δύο εταιρείες το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν ακόμη μία φορά στο τμήμα που έχει υιοθετήσει η LeasePlan Hellas από το 2012 στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού, φυτεύοντας συνολικά 100 δέντρα και φροντίζοντας τα ήδη υπάρχοντα που έχουν φυτευτεί τα τελευταία πέντε χρόνια από τους εθελοντές εργαζόμενους της LeasePlan Hellas.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί τη δεύτερη κοινή αναδάσωση από την LeasePlan Hellas και τη Sanofi. Η πρώτη ήταν τον Οκτώβριο του 2015, όπου εθελοντές εργαζόμενοι των δύο εταιρειών προχώρησαν στη φύτευση συνολικά 500 δέντρων.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Για όλους εμάς στην LeasePlan Hellas η ενέργεια αναδάσωσης στο Αισθητικό Δάσος αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς μέσω αυτής ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά μεταξύ μας, αλλά και με συνεργάτες μας, όπως έγινε και με τη Sanofi. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που ήταν κοντά μας σε αυτήν την κοινή πρωτοβουλία αναδάσωσης, καθώς η ανιδιοτελής προσφορά και η αστείρευτη διάθεσή τους αποτελεί το κινητήριο όχημα για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε ακόμα περισσότερες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες για μία καλύτερη καθημερινότητα.»

Πιστή στην πράσινη φιλοσοφία και τις αξίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που την διακρίνουν, η LeasePlan Hellas υλοποίει ετησίως παραπάνω από δύο ενέργειες αναδάσωσης στο συγκεκριμένο σημείο, έχοντας φυτέψει από το 2012 έως σήμερα περισσότερα από 1.200 δέντρα.

Μέσω των συγκεκριμένων δράσεων, η εταιρεία συμβάλλει ενεργά στην σταδιακή αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας στον Υμηττό, μεγάλο μέρος του οποίου είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από τις πυρκαγιές του 2007 και στη δημιουργία πράσινων χώρων αναψυχής για τα παιδιά και τους κατοίκους της Αττικής.

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY