ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προσέχει και την ηθική

Η Ford αναδείχτηκε μία από τις παγκοσμίως πιο ηθικές εταιρείες για όγδοη συνεχή χρονιά, παραμένοντας σταθερά πρώτη στον συγκεκριμένο τομέα.

Προσέχει και την ηθική

Ωραίο το παιχνίδι με το χρονόμετρο. Συναρπαστική η εμπειρία της οδήγησης. Μοναδική η αίσθηση να σκίζεις το αέρα με πολλά χιλιόμετρα αλλά ας δούμε και την ηθική των εταιρειών που διαφεντεύουν τον χώρο του αυτοκινήτου.

Υπηρετώντας επάξια το ρόλο της ως καλός εταιρικός πολίτης, η Ford αναδείχτηκε μία από τις παγκοσμίως πιο ηθικές εταιρείες για 8η συνεχή χρονιά  – το καλύτερο σερί από οποιαδήποτε άλλη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων.

Η δέσμευση της μάρκας στις ηθικές αξίες είναι εμφανής σε προγράμματα παρακολούθησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ασφάλειας συνθηκών εργασίας, στην προμήθεια ορυκτών πρώτων υλών από μη εμπόλεμες περιοχές, και σε πρωτοβουλίες όπως η συνεργασία για ένα καθαρότερο περιβάλλον (Partnership for a Cleaner Environment) η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας μέσα από την εφοδιαστική αλυσίδα της Ford.

Η μάρκα καλλιεργεί επίσης μακροπρόθεσμες σχέσεις με προμηθευτές που περιλαμβάνουν ανταλλαγή άριστων πρακτικών, παροχή εκπαίδευσης και αξιολογήσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι προμηθευτές πληρούν τόσο τις απαιτήσεις του νόμου όσο και τα πρότυπα της.

«Οι ισχυρές ηθικές αξίες και η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελούν τα θεμέλια της εταιρικής κουλτούρας μας, που δείχνει στους πελάτες μας τι συμβολίζουμε σαν εταιρεία,» δήλωσε ο Bill Ford, Executive Chairman της Ford Motor Company. «Αυτή η διάκριση αντανακλά τις βασικές αξίες της Ford, και επιβεβαιώνει ότι οι εργαζόμενοί μας εξακολουθούν να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις καθημερινά.»

Η λίστα με τις παγκοσμίως πιο ηθικές εταιρείες (World’s Most Ethical Companies) του Ινστιτούτου Ethisphere αναγνωρίζει και τιμά εταιρείες που προωθούν μία θετική αλλαγή μέσα από το ρόλο τους στην κοινωνία. Οι εταιρείες αυτές υπολογίζουν τους εργαζόμενους, τους επενδυτές, τους πελάτες και άλλους ενδιαφερόμενους πριν προβούν σε μία ενέργεια, ενώ οι αξίες και η εταιρική κουλτούρα τους ευθυγραμμίζονται με τις καθημερινές αποφάσεις τους.

Για τη συμβολή και τις προσπάθειές της, η Ford έχει διακριθεί και σε άλλες περιπτώσεις όπως:

•           2017 - World’s Most Admired Company by Fortune

•           2016 - The Just 100: America’s Best Corporate Citizens by Forbes

•           2016 - America’s Best Employer by Forbes

•           2016 - Top Green Company by Newsweek

•           2016 - World’s Most Attractive Employer for Engineering and IT by Universum

•           2016 - 100 percent on the Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία του Ινστιτούτου Ethisphere και για ολόκληρη τη λίστα με τις παγκοσμίως πιο ηθικές εταιρείες του 2017, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/


Περισσότερες πληροφορίες στο www.ford.gr

SPONSORED LINKS

"Το να αισθάνεται κανείς δυστυχισμένος συνεχώς είναι μια ανεπίτρεπτη πολυτέλεια."

Πάουλο Κοέλιο

 • 1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της
  1991 - Καταρρέει το πραξικόπημα κατά του ηγέτη της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

© 2002-2017 MEDIA2DAY