Πάρε τα βουνά

Το πρωτότυπο SpaceTourer 4X4 E Concept απευθύνεται στους σκληροπυρηνικούς λάτρεις της περιπέτειας.
Πάρε τα βουνά
Στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Citroen παρουσίασε το πρωτότυπο SpaceTourer 4X4 E Concept.

Αποτελεί την επιβατική έκδοση της συλλογής “Ε”, μιας κατηγορίας που προσφέρει νέα σχεδιαστική άποψη. Το πρωτότυπο αντανακλά την προσέγγιση της μάρκας ως προς την εξωτερική σχεδίαση, την άνεση και τη μοντέρνα τεχνολογική εξέλιξη, τον εξοπλισμό προστασίας και μια μοναδική στιλιστική προσέγγιση του μοντέρνου αυτοκινήτου που μπορεί να διασχίσει παντός τύπου εδάφη.

Το SpaceTourer 4X4 Ε Concept είναι αφοσιωμένο σε όσους επιθυμούν να γευτούν την απόλυτη περιπέτεια. Ισχυρά στοιχεία σχεδίασης: Για να δοθεί έμφαση στην εξαιρετικά αθλητική του προσωπικότητα, ενσωματώνει ένα καμουφλάζ, οπτικών σχεδιαστικών χαρακτηριστικών και αντιθέσεων σε συνδυασμό με τη λεία υφή του αμαξώματος, του καπό και της πίσω πόρτας. Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι το προσαρμόσιμο ταμπλό και η ταπετσαρία. Το εσωτερικό αποπνέει ζεστασιά και φωτεινότητα.

Μια πρόταση για περιπέτεια: Με τον αθλητικό και δυναμικό του χαρακτήρα, με εύρος ύψους 60mm παραπάνω από το μοντέλο παραγωγής, καθώς και με 4WD, το SpaceTourer 4X4 Ε Concept είναι ο τέλειος σύντροφος για ένα περιπετειώδη τρόπο ζωής και για μια έντονη και ευχάριστη στάση ζωής.

Άνεση και σύγχρονη τεχνολογία. Υψηλή θέση οδήγησης και σύγχρονο εσωτερικό χώρο, το SpaceTourer 4X4 Ε Concept διαθέτει νέες τεχνολογίες για τον οδηγό και τους επιβάτες, με ιδιαίτερα φιλικό εξοπλισμό: Head-up display, 3D Citroën Connect Nav connected navigation, Mirror Screen, Share with U application κ.α.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v