Η Ford αγαπά το Golf

H Ford Motor Ελλάς παίζει… γκολφ στη Μεσσηνία και στηρίζει το πρώτο διεθνές τουρνουά Golf Messinia Pro-Am.
Η Ford αγαπά το Golf
Στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Golf Messinia Pro-Am στην Ελλάδα (21 έως τις 24 Φεβρουαρίου), συμμετέχουν κορυφαίοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκόλφερ από 13 χώρες.

Το σημαντικό αθλητικό γεγονός διεξάγεται στην Costa Navarino της Μεσσηνίας, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου. Συμμετεχουν αθλητες από τη Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.

Οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του The Westin Resort Costa Navarino, αλλά και τα δύο βραβευμένα γήπεδα golf, τα The Dunes Course και The Bay Course, αποτελούν ιδανική τοποθεσία για τη φιλοξενία μίας τέτοιας διοργάνωσης που έχει στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

H Ford Motor Ελλάς υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή, παραχωρώντας στη διοργάνωση τα αυτοκίνητα για τη μεταφορά των εξεχόντων καλεσμένων και των αθλητών που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά, όπως το πρόσφατα λανσαρισμένο στην ελληνική αγορά, μεγάλο SUV Ford Edge, το πολυτελές μεγάλο πολυμορφικό S-Max Vignale, το μεσαίο πολυμορφικό C-Max και τα δημοφιλή Focus και Fiesta.

Tο 1ο Messinia Pro-Am, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των PGAs of Europe, της PGA of Greece, της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.). Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί σήμερα, όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγωνιστικός γύρος του τουρνουά για την ανάδειξη του κορυφαίου pro αθλητή και της κορυφαίας ομάδας του 1ου Messinia Pro-Am.

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο  Dearborn, Mich. Με περίπου 201.000 εργαζόμενους και 62 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, ο επιχειρηματικός πυρήνας της εταιρίας περιλαμβάνει δραστηριότητες σχεδίασης, παραγωγής, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και σέρβις ολόκληρης της γκάμας αυτοκινήτων, φορτηγών και SUV Ford καθώς και πολυτελών οχημάτων Lincoln. Για να επεκτείνει το επιχειρηματικό μοντέλο της, η Ford αναζητά δυναμικά αναδυόμενες ευκαιρίες με επενδύσεις στην ηλεκτροκίνηση, την αυτονομία και τη μετακίνηση. Η Ford παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort  Costa Navarino, επισκεφθείτε  τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com.

Το εντυπωσιακό γήπεδο The Dunes Course, που λειτουργεί από το Μάιο του 2010, αποτελεί το πρώτο, signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα και σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της ομάδας Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design. Η κατασκευή του είχε ολοκληρωθεί πάνω από ένα χρόνο πριν την έναρξη λειτουργίας της Costa Navarino, ώστε να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Τη λειτουργία του έχει αναλάβει η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο. Το 18 οπών The Dunes Course εκτείνεται σε ένα ποικιλόμορφο τοπίο με εκπληκτική θέα στον ποταμό Σέλλα και τη θάλασσα του Ιονίου. Μέρος του γηπέδου περνάει μέσα από τα ελαιόδεντρα και το δάσος, ενώ οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι κοντά στις όχθες του ποταμού. Η ειδικά σχεδιασμένη κλίση των οπών αλλά και του χλοοτάπητα είναι από τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα του.

Το The Dunes Course έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων. Κάθε μία από τις 18 οπές του διαθέτει πολλαπλά σημεία εκκίνησης (tees) ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες να επιλέξουν το βαθμό δυσκολίας του γηπέδου για το παιχνίδι τους. Η απόσταση κυμαίνεται από 5.000 μέτρα έως 6.018 μέτρα με par 71. Το The Dunes Course είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αναδεικνύει το μεσσηνιακό τοπίο αλλά και να ενσωματώνεται πλήρως σε αυτό.

Στο εστιατόριο Flame του Clubhouse, το μενού με κρέας επιλεγμένο από τοπικές φάρμες, συνδυάζεται με τα αγνότερα υλικά από τοπικούς παραγωγούς, καθώς και με φρέσκα, εποχιακά λαχανικά και μυρωδικά από τους κήπους του εστιατορίου.

Το 18 οπών παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ The Bay Course, με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2011. Σχεδιάστηκε από τον Robert Trent Jones Jr και τη λειτουργία του έχει αναλάβει η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ του κόσμου.

Oι λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ακολουθώντας μια πορεία ανάμεσα στους λόφους και τους ελαιώνες, με θέα στη θάλασσα και στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Τα περισσότερα σημεία εκκίνησης (tees) έχουν θέα στη θάλασσα, ενώ δύο από τις οπές έχουν θέα στον Κόλπο του Ναβαρίνου. Στις οπές των Seaside, Canyon και Grove οι παίκτες θα απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία του γκολφ.

Το par-71 The Bay Course μετρά απόσταση 5,614 μέτρων από τα πίσω σημεία εκκίνησης (Tees) και διαθέτει τέσσερα σετ σημείων εκκίνησης (Tees). Το γήπεδο είναι ειδικά σχεδιασμένο για λάτρεις του γκολφ όλων των επιπέδων. Μέσα σε φυσικό τοπίο, προσφέρει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και το βουνό ενώ πολλές από τις οπές βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία στους παίκτες. Όσοι επισκέπτονται το γήπεδο θα μπορούν να δοκιμάσουν ακόμη και φρούτα από τα δέντρα που βρίσκονται εντός του γηπέδου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ford.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v