Φτάνει μόνο το όνομα της οικογένειας

Το Jeep Renegade εισάγει δύο νέες εκδόσεις premium SUV με ιδανική σχέση αξίας, επιδόσεων, τιμής.
Φτάνει μόνο το όνομα της οικογένειας
Ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν να πουληθούν σαν ζεστό κέικ μόνο από το όνομα της οικογένειας τους. Μια οικογένεια που τραβάει σαν μαγνήτης τους υποψήφιους αγοραστές είναι η αμερικανική Jeep.

Τα αυθεντικά SUV εδώ και πολλές δεκαετίες πρωταγωνιστούν στη αγορά χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και την φήμη της μάρκας.

Κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των νέων εκδόσεων του Jeep Renegade, στην Αράχοβα, ο κ. Ανδρέας Σουλουτζιδάκης γενικός διευθυντής της Lancia Jeep Hellas, τόνισε:

“H Jeep γιόρτασε το 2016 τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της με ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο. Οι πωλήσεις σημείωσαν διαδοχικά ρεκόρ σε όλες τις αγορές ξεπερνώντας τις 1.400.000 μονάδες για το 2016 εδραιώνοντας την διαχρονικά ηγετική θέση της Jeep στην παγκόσμια αγορά των premium SUV. Στόχος της εταιρείας για το 2018 είναι να ξεπεράσει τα 2.000.000 μονάδες. Εκρηκτική άνοδος πωλήσεων για την Jeep το ίδιο διάστημα κατά το οποίο η ελληνική αγορά παρουσίασε οριακή άνοδο 4% Jeep. Αύξηση ταξινομήσεων κατά 44% σε σχέση με το 2015.»

Η παρουσίαση έγινε στη νέα πίστα που βρίσκεται στο Λιβάδι Παρνασσού. Το Jeep Renegade ηγείται στις ταξινομήσεις της μάρκας, έχοντας κερδίσει  το κοινό τόσο στην κατηγορία των λιανικών όσο και των εταιρικών πωλήσεων προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών. Προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που το έχουν καταστήσει τον παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας.

Το Jeep Renegade, με τη μεγάλη κληρονομιά εισάγει δύο νέες εκδόσεις με ιδανική σχέση αξίας/επιδόσεων/τιμής:

-        Renegade 1.6 MJTD 120 ίππων, 6 σχέσεων χειροκίνητο, 4Χ2,  πακέτο εξοπλισμού Sport, 21.900 ευρώ.

-        Renegade 1.6 MJTD 120, 6 σχέσεων DDCT διπλού συμπλέκτη, 4Χ2, πακέτο εξοπλισμού Longitude, 27.200 ευρώ.

H Lancia Jeep Hellas βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη με εξειδικευμένο προσωπικό και προγράμματα που κάνουν την απόκτηση αλλά και την συντήρηση ή την εξατομίκευση ενός Jeep ευκολότερη.

Το πρόγραμμα Jeep Value, εγγυάται την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή, για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Εξατομικευμένες λύσεις αγοράς και χρηματοδότησης για κάθε ανάγκη, με χαμηλά επιτόκια, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής: Από 0% προκαταβολή, μέχρι 72 δόσεις, προνομιακό επιτόκιο 6,95%, δυνατότητα ανισόποσης τελευταίας δόσης με 4 εναλλακτικές δυνατότητες

Οι κάτοχοι της κάρτας Club One απολαμβάνουν δωρεάν: Οδική βοήθεια, κάρτα καυσαερίων, προέλεγχο ΚΤΕΟ, έλεγχο και καθαρισμό του A/C, αυτοκίνητο αντικατάστασης, ειδικές εκπτώσεις σε συντήρηση και επισκευή και δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκο διακανονισμό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v