ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το έχει!

Το VW Touran κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες των πολυμορφικών οχημάτων.

Το έχει!

Αν το «έχεις» σε οποιοδήποτε τομέα, δύσκολα χάνεις την διάκριση. Η VW δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και προσπαθεί σε κάθε μοντέλο της να δώσει επιπλέον αξία. Το VW Touran είναι ο εκπρόσωπος της στη κατηγορία των MPV. Τα πολυμορφικά αυτοκίνητα ενός όγκου είναι κατάλληλα για οικογένειες και για όσους κάνουν σπορ.

Στην Ελλάδα δεν κατέχουν μεγάλο ποσοστό στην αγορά γιατί οι Έλληνες έχουν συγκεκριμένες απόψεις για το σχήμα του αυτοκινήτου που θα αγοράσουν. Στην Ευρώπη όμως τα MPV, αποτελούν την πρώτη επιλογή των οδηγών που αναζητούν ένα μοντέλο με μεγάλους χώρους και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου.

Το VW Touran, πάλεψε στην ευρωπαϊκή αγορά με πολλά αξιόλογα μοντέλα και τελικά κατάφερε να περάσει στη πρώτη θέση της κατηγορίας του, στον τομέα των πωλήσεων. Το προτίμησαν 112.000 οδηγοί. Κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες των MPV, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας IHS Automotive.

Η τελευταία γενιά του μοντέλου, με τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πωλείται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χάρη δε στα πλήρως αναδιπλούμενα  καθίσματα,  το 7-θέσιο Touran κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία  οχήματα στα οποία μπορεί να μεταβληθεί ο εσωτερικός χώρος, πολλαπλασιάζοντας έτσι τη χρήση του.

Η VW προχώρησε πρόσφατα σε αναβάθμιση ενός από τα πιο σημαντικά συστήματα υποστήριξης οδηγού του Touran: το ACC (το οποίο περιλαμβάνει το Front Assist και τη λειτουργία  Emergency Brake). Το ACC λειτουργεί πλέον σε ταχύτητες από 30 έως 210 χλμ./ώρα (παλαιότερα ήταν 30 – 160 χλμ./ώρα) ενώ  σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG), αυτό το φάσμα διευρύνεται από 0 έως 210 χλμ./ώρα.

Με το ACC και DSG, σε κατάσταση αυξημένης κίνησης στον δρόμο, κινείται σχεδόν αυτόματα επιβραδύνοντας/σταματώντας και ξεκινώντας πάλι αυτόνομα. Ο οικογενειακός χαρακτήρας του ενισχύεται από ένα πλήθος συστημάτων & τεχνολογιών, όπως το 3-ζωνικό σύστημα κλιματισμού (υψηλή ποιότητα του αέρα, χάρη σε ένα ενεργό βιογενές φίλτρο) καθώς και το σύστημα Car-Net Cam Connect. Με το τελευταίο, μια κάμερα GoPro καταργεί την ανάγκη για τους γονείς να αποσπούν την προσοχή τους κοιτάζοντας πίσω, προβάλλοντας στην οθόνη του συστήματος μια εικόνα των παιδιών που τυχόν βρίσκονται στα πίσω καθίσματα.

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY