ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Θυσιάζονται για την αγάπη μας!

Η Ford δείχνει την… αγάπη της στους εργαζόμενους με αφορμή την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θυσιάζονται για την αγάπη μας!

Σήμερα γιορτάζουν όσοι πιστεύουν στην αγάπη και στις αρετές της συμβίωσης. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έχει και μια ακόμη θετική επίδραση στις σχέσεις μας, διαμορφώνει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αυτή την δύσκολη και μουντή περίοδο.

Η Ford, αγαπά τον οδηγό και τον φροντίζει σαν τα μάτια της. Δημιουργεί οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα, φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια και παράλληλα είναι μέσα στη ζωή.

Η μάρκα που σε κάθε μοντέλο της, ο οδηγός χαμογελά, σκέφθηκε όλους εκείνους που πρέπει να δουλέψουν σήμερα για να γιορτάσουμε εμείς με το ταίρι μας την αγάπη μας. Έκανε μια μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα και ιδού τα αποτελέσματα:

Σερβιτόροι, μπάρμαν και παρκαδόροι βάζουν την ευτυχία των πελατών την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάνω από την προσωπική τους ζωή. Ένας στους τέσσερις έχει βοηθήσει έναν πελάτη να κάνει την πρόταση γάμου, σύμφωνα με νέα έρευνα

Αρκετοί καταλήγουν να τσακώνονται με τους αγαπημένους τους επειδή εργάζονται στις 14 Φεβρουαρίου. Ένας στους τρεις έχει προσπαθήσει να αποφύγει βάρδια την ημέρα Αγίου Βαλεντίνου – μερικοί έχουν παραιτηθεί ακόμα και από τη δουλειά τους.

Η Ford δείχνει την εκτίμησή της σε κάποιους από αυτούς τους αφανείς ήρωες με ένα δώρο – έκπληξη. Ανταμείβει αυτούς τους κρυφούς θεούς του έρωτα για την προσφορά προς τους πελάτες τους, με μία πρόσκληση – έκπληξη σε ένα πολύ ξεχωριστό, ρομαντικό γεύμα.

Δείτε τι συνέβη εδώ:«Στα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα ζευγάρια έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Αλλά η εξέλιξη της βραδιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εκείνους που θυσιάζουν τη δική τους νύχτα για να κάνουν κάτι σημαντικό» δήλωσε ο Greg Dawson, vice president Communications & Public Affairs, Ford Ευρώπης. «Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – και ο καλύτερος τρόπος για να αναγνωρίσουμε τις προσπάθειές τους είναι να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει.»

Η Kelsie Jamieson, 24, σερβιτόρα στο Λονδίνο, έχει ήδη βοηθήσει να γίνουν δύο προτάσεις γάμου εν ώρα εργασίας, αλλά η ίδια δεν έχει ζήσει ποτέ ένα ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η έκπληξη που της έγινε ήταν μία ρομαντική βραδιά με τον αρραβωνιαστικό της Nick Epstein, 32 – ο οποίος προηγουμένως της έκανε πρόταση με ένα δαχτυλίδι Haribo.

Για πολλούς που εργάζονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι πελάτες ήταν πιο φιλικοί από όσο συνήθως και οι περισσότεροι θεώρησαν ότι όσοι βγαίνουν για φαγητό ήταν ακόμα πιο γενναιόδωροι.

Τώρα όσοι δεν στάθηκαν αρκετά τυχεροί να βρίσκονται με το ταίρι τους την ημέρα των ερωτευμένων και τρώνε μόνοι, με τη βοήθεια κάποιων σερβιτόρων ξαναβρίσκουν την αισιοδοξία τους.

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY