Και στη Χαλκίδα η Skoda

Η Skoda επεκτείνει το δίκτυο της στη Χαλκίδα, εκπροσωπούμενη από την εταιρεία Φ. Σταθόπουλος.
Και στη Χαλκίδα η Skoda
Με γοργούς ρυθμούς αναπτύσσεται το νέο δίκτυο επισήμων εμπόρων και επισκευαστών της Kosmocar Skoda στην Ελλάδα. Η μάρκα με τα διακεκριμένα μοντέλα τα οποία ξεχωρίζουν για το υψηλό ποσοστό σχέσης/ τιμής, ανακοίνωσε ότι στη Χαλκίδα την εκπροσώπηση της ανέλαβε μια γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων με πολύχρονη εμπειρία.

Συγκεκριμένα για τη Χαλκίδα, επίσημος έμπορος και επισκευαστής των αυτοκινήτων της Skoda καθορίστηκε η εταιρεία Φ. Σταθόπουλος. Η κάθετη μονάδα υψηλών προδιαγραφών βρίσκεται στη Λ. Αθηνών – Θηβών, θέση Ξυρόβρυση.

Η εταιρεία Φ. Σταθόπουλος, είναι συνεργάτης της Kosmocar, από το 1998 και έχει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο. Η κάθετη μονάδα εκτείνεται σε μια ενιαία έκταση 680 τ.μ. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και διασφαλίζει άρτιες υπηρεσίες σύμφωνα με τα πρότυπα του εργοστασίου.

Προσφέρει πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών των μοντέλων της Skoda, σε επίπεδο after sales (συνεργείο, διαγνωστικό έλεγχο, φανοποιείο, βαφείο). Επίσης, διαθέτει πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης.

Η Φ. Σταθόπουλος, θέλοντας να συστηθεί στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Skoda, προσφέρει μέχρι το τέλος Απριλίου, δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων καθώς και λιπαντικό service μέχρι 79 ευρώ, με δώρο την Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος για 365 ημέρες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, 22210-82778, email [email protected], ωράριο λειτουργίας καθημερινά από τις 08.30-16.30.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v