Γράφονται ύμνοι για την VW!

To 2016, η VW κατέκτησε την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων.
Γράφονται ύμνοι για την VW!
Ο Ντόναλντ Τράμπ ταρακουνά και την αυτοκινητοβιομηχανία. Οι δηλώσεις του για φόρους στα προϊόντα που εισάγονται στην Αμερική ανέτρεψαν τον ρυθμό των πωλήσεων και στην αγορά του αυτοκινήτου.

Τα πρώτα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι Αμερικανοί τους τελευταίους μήνες του 2016, επέλεξαν τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Αμερική. Το ισχυρότερο πλήγμα δέχτηκε η Toyota. Η ιαπωνική μάρκα έχασε την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις, κυρίως λόγω της μείωσης των πωλήσεων στην αμερικανική και την κινέζικη αγορά.

Μετά από τέσσερα χρόνια στη πρώτη θέση, η Toyota, αναγκάστηκε να δώσει το στέμμα στην VW. To 2016, η VW κατέκτησε την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων. Η επιτυχία της είναι μεγάλη γιατί η VW έχει πληγεί από το σκάνδαλο dieselgate που ξεκίνησε από την Αμερική.

Τελικά όμως τα κατάφερε και είναι πρώτη! Η διαφορά της από την Toyota είναι περίπου 100.000 αυτοκίνητα. Η VW αύξησε τον όγκο των πωλήσεων της κατά 3,8% σε σύγκριση με το 2015.

Έβαλε πινακίδες σε 10,3 εκατ. αυτοκίνητα, σε όλο τον κόσμο. Στη γκάμα της περιλαμβάνονται τα μοντέλα των μάρκων VW, Audi, Porsche, Skoda και Bentley.

Το 2017, θα είναι καθοριστική χρονιά για όσες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν κατασκευάζουν αυτοκίνητα στην Αμερική.

Ο Ντόναλντ Τράμπ θα βάλει φόρους και οι εταιρείες βρίσκονται σε συνεχή συναγερμό για να διατηρήσουν τα μερίδια τους στην αμερικανική αγορά.

Επίσης, στη Κίνα αλλάζει η φορολογία των αυτοκινήτων και δεν δίδονται πλέον φορολογικές απαλλαγές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v