Πού θα δεις τα μοντέλα της Skoda

H Karenta ξεκινά τη λειτουργία δύο νέων σημείων πώλησης μοντέλων Skoda σε Μαρούσι και Ηράκλειο Κρήτης.
Πού θα δεις τα μοντέλα της Skoda
Η αλλαγή της αντιπροσωπείας της Skoda επέφερε ανακατανομή του δικτύου των επίσημων εμπόρων και επισκευαστών. Η νέα αντιπροσωπεία Kosmocar, ανέθεσε στην Karenta να δημιουργήσει νέες μονάδες στην Ελλάδα.

H Karenta, με 45 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ξεκίνησε την λειτουργία δυο νέων σημείων πώλησης των αυτοκινήτων Skoda στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα νέα καταστήματα Skoda Karenta ακολουθούν τα μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας και διαθέτουν την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της μάρκας. Εκτίθενται, το ξεχωριστό αυτοκίνητο πόλης Citigo, το τρίτης γενιάς Fabia, το ευρύχωρο Rapid, το best seller της κατηγορίας Octavia, το κομψό SUV Yeti και το κορυφαίας άνεσης και πολυτέλειας Superb.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Karenta, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της μάρκας στις σύγχρονες εκθέσεις της και να τους εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, για την επιλογή του Simply Clever μοντέλου Skoda που επιθυμούν.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών τους και τη μεγιστοποίηση του οφέλους τους, οι επισκέπτες των εκθέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν  για την εύκολη απόκτηση ενός νέου μοντέλου, μέσω  ευέλικτων προγραμμάτων χρηματοδότησης της Volkswagen Bank, και μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής του αυτοκινήτου που έχουν στη διάθεσή τους, με όρους διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

Επίσης, από τον Αύγουστο του 2016, λειτουργεί το πρώτο σημείο εξυπηρέτησης Service Skoda Karenta στην Αργυρούπολη, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, το οποίο πληροί όλες τις υψηλά απαιτούμενες προδιαγραφές του κατασκευαστή και είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν δυο επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης Service στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο Κρήτης. Η έκθεση Skoda Karenta Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 21 & Ερατούς με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 1764080 και η έκθεση Skoda Karenta Ηρακλείου στο 5ο χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών με τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 540253.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v